Home » Filmovi » Galerija fotografija: Svečana premijera filma Sumrak saga Praskozorje 2. dio u Zagrebu

Galerija fotografija: Svečana premijera filma Sumrak saga Praskozorje 2. dio u Zagrebu

sumrak-premijera-zagreb-lana

Nakon svjetske premijere filma ‘Sumrak saga: Praskozorje 2‘ u Los Angelesu u ponedjeljak, i hrvatski ljubitelji najgledanije sage svih vremena sinoć su uživali u spektakularnoj premijeri. Premijeru filma nisu propustili Lana Jurčević, Daniela Dvornik, Josipa Pavičić, Branka Krstulović, Renata Sopek, Iva Šulentić, Antonija Stupar, Marijana Batinić, Bianka Matković, Pamela Ramljak, Dalibor Petko, Boris Banović, dizajnerica Martina Čičko Karapetrić i brojni drugi; koji su uživali u društvu Voltura, opasnih vampira…


Na svečanoj premijeri  predstavljene su nove linije Syoss proizvoda za kosu koji su se mogli isprobati uz pomoć spretnih ruku Syoss frizera. Uz to su svi posjetitelji mogli besplatno skenirati svoje vlasište uz profesionalnu Syoss opremu. Frizure po uzoru na poznatu Sumrak sagu mogle su se vidjeti i na skupini mladih vampira koji su upotpunili vampirski događaj večeri. Za njihove originalne frizure zaslužan je Syoss styling – profesionalna kvaliteta koju si možete priuštiti.

sumrak-premijera-zagreb-pamela

Galeriju fotografija potražite na našoj Facebook stranici >>

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*