Sony (Japan)Video i foto opremaVijesti

Sony A7 firmware update: 14 bitni nekomprimirani RAW i bolja podrška za objektive

A7-II

Sony je najavio besplatnu nadogradnju firmwarea za A7 II, koja će biti dostupna 18. studenog za sve kupce ovih kamera. Opcija dodaje nekomprimirani 14-Bit RAW format za fotografije i aktivira fazni detektor autofokusa za brži i precizniji autofokus, što naravno podržava i A-mount objektive.

A7 II tako postaje Sonyev najnoviji full-frame fotoaparat, zajedno s α7S II, α7R II i RX1R II koji pružaju nekomprimirani RAW format, koji postaje dodatna mogućnost u izborniku.

Uz to, A7 II postaje drugi po redu Sonyev fotoaparat, zajedno s vodećim a7R II, koji nudi potpuno funkcionalni fazni detektor autofokusa s A-mount lećom uz dodatak E-mount lećama. Nadogradnja firmwarea na a7 II aktivira 117-fokalni jednostavni fazni detektor autofokusa za leće koje ne spadaju u Sony-evu FE kategoriju. To uključuje Sonyevu široku kolekciju A-mount leća, koji se mogu koristiti zajedno s LA-EA3 adapterom za leću.

Novi firmware, verzija 2.0, bit će dostupan za besplatno preuzimanje preko Sonyeve e-support internetske stranice www.esupport.sony.com na stranici proizvoda za model “ILCE-7M2”.

Adsense

Omen

Kreativni profesionalac u interdisciplinarnim djelatnostima multimedijalne domene sa preko 15 godina iskustva u audio/video tehnologijama. U slobodno vrijeme sklada, piše, dizajnira, osmišljava, proizvodi. Ne voli sve što vole mladi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!