Vijesti

Samsung predstavio Onyx Cinema LED zaslon za kino dvorane

Tvrtka Samsung predstavila je na CineEurope 2019. svoju najnoviju inovaciju – Samsung Onyx Cinema LED zaslon, prvi svjetski LED kino zaslon s DCI certifikatom.

Trenutno dostupan u tri veličine (5 metara, 10 metara i 14 metara), Samsung Onyx Cinema LED zaslon pruža vizualnu kvalitetu, tehničke performanse i pouzdanost izvan tradicionalnih operacija baziranih na projektorima. Uz 4K modeli koji je certificiran od strane DCI kao prvi svjetski LED kino zaslon, Samsung Onyx zaslon donosi visoku kvalitetu i visoku dinamičnost (HDR) slike na velikom ekranu za zadivljujući i živopisan sadržaj.

„Izuzetno smo ponosni na našu najnoviju inovaciju i Samsung Onyx tehnologiju. S Onyx Cinema LED zaslonom, korisnici će moći uživati u pojačanom doživljaju gledanja uz kvalitetu slike svjetske klase, poboljšani omjer kontrasta i dublje crne boje. Posvećeni smo pružanju najboljeg korisničkog iskustva s  bogatijim sadržajima koji će korisnike uroniti u svaku scenu.”, rekao je Seog-gi Kim, izvršni potpredsjednik tvrtke Visual Electronics u tvrtki Samsung Electronics.

Onyx sada i diljem Europe

Samsung je najavio postavljanje najnovijeg kino zaslona na četiri nove lokacije u Europi. Čak dva zaslona bit će postavljena u Odeon Multicines u Španjolskoj. Plaza de Armas (Sevilla) bit će prva lokacija koja će se otvoriti u rujnu 2019. s 10-metarskim zaslonom, nakon čega slijedi lokacija CC San Vicente (Alicante) s prvim 14-metarskim zaslonom u Europi, koja će svoja vrata otvoriti do listopada, a instaliran je prvi zaslon od 14 metara u Europi.

Također, postavljanje prvog 10-metarskog zaslona u Velikoj Britaniji i Irskoj započet će u rujnu 2019. godine, dok će prvi 5-metarski Onyx Cinema LED zaslon u Rumunjskoj biti postavljen do kraja 2019. godine.

Samsung u glavnoj ulozi

Samsung Onyx tehnologija donosi najbolje od vizualnih inovacija u kino industriju. Kao vodeća svjetska tvrtka za digitalna rješenja, Samsung svoje zaslone oprema vodećim komponentama koje rade bez problema i pružaju korisnicima poboljšano iskustvo gledanja na globalnoj razini.

Inspiriran istoimenim dragim kamenom, Samsung Onyx aludira na sposobnost prikaza kino sadržaja s istinskim, dubokim i realističnim crnim bojama. U kombinaciji s povećanim omjerom kontrasta i specijaliziranim postavkama niskih sivih tonova, ovaj zaslon prikazuje svjetliji bogatiji sadržaj uz koji se gledatelji osjećaju kao dio svake scene.

Uz to, tvrtka Samsung drži svoju lidersku poziciju, mjereno prema prodaji, već desetu godinu za redom. Prema podacima koje je nedavno objavio IHS Markit, vodeći pružatelj podataka o tržištu digitalnog oglašavanja, Samsung je vodeći brend u ovoj industriji još od 2009. godine. Prema izvještaju IHS Technology o praćenju tržišta javnih ekrana – “Public Displays Market Tracker”, Samsung je imao 25,8 posto globalnog tržišta digitalnog oglašavanja u 2019. godini.

Za više informacija o Samsung Onyx posjetite .https://displaysolutions.samsung.com/led-signage/onyx.  

Za više informacija o Cineurope 2019, posjetite CineEurope.

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!