Vijesti

Najava: Zagreb AV Show 2019

zg-av-show-2019-

Tradicionalni zagrebački audio i video sajam “Zagreb AV Show” održat će se po 24. put u organizaciji časopisa hifimedia i to u novom, proljetnom terminu 6. i 7. travnja u dvoranama Sheraton Zagreb hotela.

Razlog pomicanja sajma s njegovog originalnog termina u listopadu obrazložio je organizator u prošlogodišnjoj objavi:

Redakcija časopis hifimedia ne želi sudjelovati u evidentnom i kontinuiranom urušavanju HI-FI scene, kako u Hrvatskoj tako i Sloveniji, koja se najviše očituje u recentnoj pojavi da se u razmaku od samo dva tjedna, u dva grada udaljena samo 140 km, namjerava održati četiri (4) HI-FI sajma, dva u Ljubljani i dva u Zagrebu. Cijela objava >>

Sve novosti i atrakcije koje će biti prikazane na ovogodišnjem sajmu moći ćete pratiti na informativnim kanalima organizatora – internet stranici hifimedia.hr, te FacebookTwitter i Instagram profilima.

Cijena ulaznice za oba dana održavanja sajma iznosi 20 kuna.

Više informacija na https://zgavshow.com/

Reportaže s prethodnih sajmova pogledajte ovdje >>

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!