Home » Vijesti » Najava: Zagreb AV Show 2019

Najava: Zagreb AV Show 2019

zg-av-show-2019-

Tradicionalni zagrebački audio i video sajam “Zagreb AV Show” održat će se po 24. put u organizaciji časopisa hifimedia i to u novom, proljetnom terminu 6. i 7. travnja u dvoranama Sheraton Zagreb hotela.

Razlog pomicanja sajma s njegovog originalnog termina u listopadu obrazložio je organizator u prošlogodišnjoj objavi:

Redakcija časopis hifimedia ne želi sudjelovati u evidentnom i kontinuiranom urušavanju HI-FI scene, kako u Hrvatskoj tako i Sloveniji, koja se najviše očituje u recentnoj pojavi da se u razmaku od samo dva tjedna, u dva grada udaljena samo 140 km, namjerava održati četiri (4) HI-FI sajma, dva u Ljubljani i dva u Zagrebu. Cijela objava >>

Sve novosti i atrakcije koje će biti prikazane na ovogodišnjem sajmu moći ćete pratiti na informativnim kanalima organizatora – internet stranici hifimedia.hr, te FacebookTwitter i Instagram profilima.

Cijena ulaznice za oba dana održavanja sajma iznosi 20 kuna.

Više informacija na https://zgavshow.com/

Reportaže s prethodnih sajmova pogledajte ovdje >>

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*