Audio-video uređajiVijesti

Philips predstavio Fidelio Blu-ray SoundBar kućno kino HTB9150

philips-soundbar-header

Ukoliko ste u potrazi za idealnim modelom kućnog kina za svoj novi Philipsov televizor serije 9000, ne tražite dalje. Tako barem tvrdi Philips koji je lansirao model Fidelio serije kućnog kina, a koji u najtanjem soundbar sustavu do sada (87 mm debljine) sadržava šest zvučnika za realističan višekanalni surround zvuk koji je pojačan Ambisound tehnologijom. Uz soundbar koji u sebi sadrži i Blu-ray 3D reproduktor i Smart TV platformu, isporučuje se subwoofer kako bi se kvalitetno reproducirali niski tonovi, poput onih kojima obiluje Blu-ray izdanje filma Prometej koji smo nedavno testirali. Više detalja u nastavku, a za kompletne informacije o ovom proizvodu pratite HD Televiziju – recenzija bi mogla uskoro doći!

Zagreb – Vodeći se za strašću za autentičnim zvukom, Philips je lansirao još jednu Fidelio inovaciju koja je u potpunosti prilagođena svakom interijeru i životnom stilu. Najtanje Fidelio Blu-ray SoundBar kućno kino HTB9150  ispunjava prostoriju sa zvukom iz samo jednog izvora te uz ugrađena moderna pojačala i zvučnike pridonosi minimalističkom i sofisticiranom ambijentu svakog doma.

Idealan spoj napredne tehnologije i modernog dizajna istaknuli su predstavnici Philipsa ističući njegove glavne karakteristike: „Fidelio SoundBar je naš najtanji Blu-ray SoundBar s Ambisound tehnologijom. U iznimno tankom dizajnu debljine 87 mm ugrađeno je pet modernih pojačala i šest zvučnika koji stvaraju višekanalni surround zvuk i prožimajuće iskustvo slušanja.

HTB9150_philips-complete

Vrhunski doživljaj slušanja iz svakog kutka prostorije moguće je iskusiti zahvaljujući naprednoj Ambisound tehnologiji koja stvara autentičan surround zvuk bez ograničenja koja nameće položaj sjedenja, oblik ili veličina životnog prostora. Ujedno pridonosi besprijekorno čistom dojmu i urednosti svakog doma jer ne zahtijeva suvišne zvučnike i kablove. Ono po čemu se Ambisound tehnologija razlikuje od drugih SoundBar uređaja je kombinirani učinak psihoakustičkih fenomena, obrade polja signala i smještanja pogonske jedinice pod preciznim kutom.  Upravo takvim prožimajućim doživljajem višekanalnog zvuka  Ambisound ostvaruje snažnije audio iskustvo iz značajno manjeg broja zvučnika.

Visokoj vjernosti zvuka pridonosi Philipsova patentirana tehnologija CinemaPerfect HD koja postavlja nove standarde u čistoj i oštroj reprodukciji. Uz Full HD 3D svi ljubitelji kućnih projekcija mogu uživati u omiljenim filmskim trenucima 3D filmova idealne jasnoće i u postojećim filmskim zbirkama koje se mogu automatski pretvoriti iz 2D u 3D format.

philips-HTB9150_9707

Dodatna pogodnost ovog kućnog kina i Blu-ray reproduktora je napredna funkcija Smart TV Plus koji pruža cijelu lepezu inovativnih značajki uključujući NetTV, SimplyShare i MyRemote. Za sve one koji su oduvijek željeli imati potpunu kontrolu nad zvukom iz vlastitog naslonjača, posebno će razveseliti aplikacija MyRemote koja omogućava korištenje pametnog telefona ili tableta kao daljinskog upravljača za AV uređaje koji su spojeni na kućnu WI-FI mrežu. Osim toga, korisne funkcije kao što je SimplyShare pruža bežično povezivanje i usmjeravanje svih zabavnih sadržaja i naposljetku, MySound koji omogućava podešavanje preferenci slušanja.

Osim što ovo kućno kino pruža besprijekorni filmski doživljaj, također je prepoznatljiv po profinjenom dizajnu s vrlo kvalitetnom aluminijskom završnom obradom. Lagan, a ipak čvst, izrađen je od autentičnog materijala koji pomaže dočaravanju doista legendarnog dizajna te predstavlja savršenu odliku inženjerske izvrsnosti. Uz sve navedene napredne karakteristike, za Fidelio Blu-ray SoundBar kućnim kinom sigurno će se okretati glave u svakoj prostoriji te će učiniti svaki dom idealnim okupljalištem filmskih večeri za obitelj i prijatelje.

Novi modeli uređaja uskoro dolaze na naše tržište, a okvirna cijena je sljedeća:

HTB9150 – 1000 eura

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

2 komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!