Audio-video uređajiPhilipsVijesti

Philips dva-u-jedan monitor dobio 2014 Computex d&i Gold Award

19DP6QJNS-award

Prvi Philipsov dva-u-jedan monitor dobio je 2014 Computex IRI Gold Award za izuzetnu tehnološku inovaciju. Philips dva-u-jedan monitor oznake 19DP6QJNS prvi je koji kombinira dva 19-inčna (48,3 cm) ekrana omogučujući gotovo neprimjetni 38-inčni (96,52 cm) zaslon s ukupnom dijagonalom od 32 inča kako bi se povećala produktivnost i bolja perspektiva gledanja. Uz minimalističku granicu okvira od 3,5 mm i panoramskim IPS zaslonom, slike živopisnih boja jednake su kvalitete bez obzira na kut gledanja.

Uz postolje dizajnirano kako bi uštedilo na prostoru i pridonijelo udobnosti korištenja, oba zaslona omogućuju nagib prema naprijed i nazad do 22.5 stupnjeva kako bi se prilagodili željenim kutevima gledanja.

19DP6QJNS-angles

Elegantni Philipsov dva-u-jedan monitor pruža višestruke mogućnosti povezivanja uključujući jedan DisplayPort i VGA ulaz na prvom zaslonu i drugi VGA ulaz s MHL-omogućenim HDMI ulazom na drugom zaslonu uz dva USB ulaza koji se nalaze na svakom zaslonu. S obzirom da ovaj monitor posjeduje i MHL tehnologiju, svi korisnici mogu “oživiti” svoje  mobilne uređaje na velikom zaslonu gledajući sadržaj izravno s kompatibilnih pametnih telefona ili tableta i istovremeno ih puniti na Philipsov monitor.

19DP6QJNS_back

Tako je Philipsov dva-u-jedan monitor optimalan uređaj za bilo koje okruženje budući da proširuje radni prostor i pruža više mogućnosti za pregledavanje dokumenata čime pridonosi većoj učinkovitosti i produktivnosti. Uzimajući u obzir da priključeni ekrani omogućuju više prostora za stvaranje i korištenje višestrukih alata u dizajnu, idealan je uređaj za dizajnere koji rade s 3D grafikom ili zahtijevaju iznimno detaljne informacije za CAD-CAM rješenja. Također ljubitelji komjuterskih igara mogu “uroniti” u akciju uz pomoć usporednog dvostrukog ekrana koji pogoduje nadmetanjima s dva igrača.

Philipsov 19-inčni dva-u-jedan monitor trenutačno nije dostupan u Europi.

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!