B.netDigitalna televizijaDigitalna televizija u HrvatskojIskon.TVMAXtv HDVijesti

Tvrtka Blitz film i video distribucija pokrenula novi domaći filmski kanal CineStar Action & Thriller

Zahvaljujući uspjehu CineStar TV-a koji je u prilično kratkom vremenu zauzeo mjesto najgledanijeg filmskog kanala u Hrvatskoj, tvrtka Blitz film i video distribucija pokrenula je potpuno novi domaći filmski kanal i to prvi specijalizirani ove vrste na našem području – CineStar Action & Thriller. Radi se o potpuno lokaliziranom kanalu koji je s emitiranjem krenuo od 11. veljače u sklopu osnovnih paketa B.neta i Optima Telekoma, s time da se od sada emitira i u sklopu dodatnih paketa MaxTV-a i Iskon TV-a.

Kanal prikazuje top akcijske filmove i trilere renomiranih hollywoodskih europskih studija, s preko 200 novih naslova kod pokretanja kanala i preko 100 novih naslova godišnje, uz 20 sati filmskog programa dnevno.

CineStar Action & Thriller namijenjen je ljubiteljima vrhunske akcije i uzbudljivih trilera, gdje se filmovi emitiraju na parne sate – prvi film je na programu u 8 ujutro, a zadnji u 2 sata iza ponoći svakoga dana.

Osim filmova, CineStar Action & Thriller nudi i programsku shemu koja uključuje profile najpopularnijih zvijezda akcijskog filma, najnovije vijesti iz svijeta akcijskog filma te općenito akcijskog medija (video igre, film, knjige i sl.), vrhunske dokumentarne serijale koji nas vode u svijet akcije, trilera i moderne forenzike, akcijski kviz, blok najboljih akcijskih naslova po izboru gledatelja, ekskluzivne video materijale sa snimanja najnovijih filmova akcijskog žanra, intervjue s najpopularnijim zvijezdama akcijskog filma te kino i video novitete kao pregled aktualnih kino i video naslova.

Obzirom da nastaje u produkciji tvrtke Blitz film i video, CineStar Action & Thriller će biti maksimalno interaktivan  te će sa svojom mogućnošću povezivanja četiri vrlo atraktivna medija (film, kino, televizija i web) biti povezan i sa svojim gledateljstvom.

Bruce Willis, Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Steven Seagal, Jean Claude Van Damme, Chuck Norris, Jason Statham, Jet Li i druge velike akcijske zvijezde Hollywooda 20 sati dnevno, sedam dana u tjednu, na CineStar Action & Thriller kanalu.

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!