Home » Filmovi » Blu-ray izdanja » Rock Zauvijek – Novi DVD i Blu-ray naslov u izdanju Continental filma (22. listopada 2012.)

Rock Zauvijek – Novi DVD i Blu-ray naslov u izdanju Continental filma (22. listopada 2012.)

rock-of-ages-bluray

Continental film je za ovaj tjedan pripremio DVD i Blu-ray izdanje filma u kojem će uživati svi ljubitelji rock glazbe. Uživajte u zabavi, humoru i glazbi veličanstvenih dana rock’n’ rolla uz fascinantnu glumačku postavu! Film Rock Zauvijek pružit će Vam nezaboravne užitke uz glazbu skupina Def Leppard, Foreigner, Journey, Poison, Twister Sisters i mnogih drugih. Više detalja o posebnim dodacima u nastavku, a detaljniji prikaz filma možete uskoro pronaći u recenziji na HD Televiziji!

Redatelj: Adam Shankman

Uloge: Russell Brand, Catherine Zeta-Jones, Alec Baldwin, Tom Cruise

Foršpan:

POSEBNI DODACI NA DVD-u:

Ako ga izgradiš, oni će ga proslaviti

Pogled na povijesnu važnost pravih klubova na Sunset Stripu u 80-im godinama prošlog stoljeća i način na koji su oni utjecali na dizajn „Bourbon sobe“ u filmu.

Glazbeni prilog „Any Way You Want It“

Nastupaju Mary J. Blige, Constantine Maroulis i Julianne Hough

Def Leppard

Uživo na premijeri

POSEBNI DODACI NA BLU-RAYU:

Rock zauvijek: Legende Sunset Stripa

Uz domaćina Breta Michaelsa, poslušajte prave rock legende – od Defa Lepparda, Pata Benatara pa sve to Twisted Sistersa – koji ponovno oživljavaju svoje slavne rockerske dane.

Priče koje pjevamo

Članovi skupina Def Leppard, Journey, Night Ranger, Poison i REO Speedwagon pričaju nam prave priče koje su poslužile kao inspiracija za njihove snažne balade i himne rocka 80-ih.

Definiranje desetljeća

Domaćini su Julianne Hough i Diego Boneta. Od glazbe pa sve do frizura pogledajte kako su glumačka i ostatak filmske ekipe oživjeli desetljeće rocka.

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

6 komentara

  1. Mogli su barem bolje bendove staviti.

  2. Mogli su … ali nisu. I ovo što sam vidio (i ČUO) mi je dovoljno da već jučer idem kupiti BD. :)

    • Imam Blu-ray izdanje i mogu reći da je odličan film, a inače ne slušam rock ;). Jedan primjerak ćemo pokloniti, čim recenziju objavimo (ovaj vikend).

  3. Pat Benatar je žensko.

  4. Točno, žensko je, puno njih se zabuni zbog imena. Ako nekoga zanima uvodna pjesma ovog trailera je Sister Christian od Night Rangera (pjesma inače počinje kao balada a ovaj dio je nakon uvoda u pjesmu i izveden je žešće nego original -“rockerskije”). Inače, iako muzičke recenzije nisu baš najbolje, meni su neke izvedbe pjesama u filmu čak bolje nego originali.

  5. Upravo gledao film. Bilo je prostora i da bude puno bolji.a kraj im je najjači sa skoro, pa pop pjesmom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*