FilmoviKinoVijesti

Blitz donosi kino katalog s pregledom filmova do kraja ove godine

Filmoljupci, pozor! Za sve one koji žele biti u toku s najnovijim i dugo iščekivanim filmovima, predlažemo da pogledaju u nastavku što nam sve Blitz donosi pred velika platna do kraja 2011. godine.

Dolaze mnogi filmski žanrovi poput fantastične avanture “Harry Potter and The Deathly Hallows Part 2“, drame “Love and Other Impossible Pursuits“, akcijske komedije “Tower Heist“, romantične komedije “Midnight in Paris” te razni 3D filmovi poput prvog japanskog akcijskog 3D trilera “The Shock Labyrinth 3D“, SF akcije “Green Lantern 3D“, animirane avanture “Happy Feet 2 3D” itd.

Sve dodatne informacije možete pronaći u priloženome katalogu: [download id=”36″]

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

2 komentara

  1. Koja je blamaža najavljivati u kino filmove stare dvije godine? No to nije ništa strano blitzu koji svojom politikom i monopolom umrtvljuje kino sceno a sasvim sigurno je dugoročno uništava kako je uništio i video scenu u hrvata. Monopol je gadna stvar a bahatluk još i veaa.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!