Home » Filmovi » Blitz donosi kino katalog s pregledom filmova do kraja ove godine

Blitz donosi kino katalog s pregledom filmova do kraja ove godine

Filmoljupci, pozor! Za sve one koji žele biti u toku s najnovijim i dugo iščekivanim filmovima, predlažemo da pogledaju u nastavku što nam sve Blitz donosi pred velika platna do kraja 2011. godine.

Dolaze mnogi filmski žanrovi poput fantastične avanture “Harry Potter and The Deathly Hallows Part 2“, drame “Love and Other Impossible Pursuits“, akcijske komedije “Tower Heist“, romantične komedije “Midnight in Paris” te razni 3D filmovi poput prvog japanskog akcijskog 3D trilera “The Shock Labyrinth 3D“, SF akcije “Green Lantern 3D“, animirane avanture “Happy Feet 2 3D” itd.

Sve dodatne informacije možete pronaći u priloženome katalogu: [download id=”36″]

About Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

2 komentara

  1. Koja je blamaža najavljivati u kino filmove stare dvije godine? No to nije ništa strano blitzu koji svojom politikom i monopolom umrtvljuje kino sceno a sasvim sigurno je dugoročno uništava kako je uništio i video scenu u hrvata. Monopol je gadna stvar a bahatluk još i veaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*