Home » Filmovi » “Diktator” oduševio publiku boljim kino otvaranjem od “Osvetnika”

“Diktator” oduševio publiku boljim kino otvaranjem od “Osvetnika”

Diktator-kino-otvaranje

Koliko su obožavatelji Sashe Baron Cohena željno iščekivali njegov novi film “Diktator” dokazuje činjenica da je film u Hrvatskoj otvorio s izvanrednim rezultatima: 20.938 gledatelja i 658.928 kuna box office-a. Film je po gledanosti u prvom vikendu nadmašio i otvaranje “Osvetnika”, zaradivši ukupno 55.4 milijuna dolara diljem svijeta.

Što je toliko privlačno u filmu u kojem Cohen glumi sjevernoafričkog diktatora koji riskira svoj ​​život kako bi osigurao da demokraci­ja nikad ne dođe u zemlju koju s tolikom ljubavlju ugnjetava? Hm, možda smo upravo odgovorili na vlastito pitanje..

“Diktator” je Cohenovo najbolje otvaranje ikada u nekoliko međunarodnih tržišta: Njemačka, Austrija, Švicarska, Nizozemska i Belgija, gdje je otvaranje Diktatora nadmašilo i otvaranje filmova “Borat” i “Bruno”.

[youtube id=”MFsNeR1aJx0″ w=”600″ h=”337″]

Galerija fotografija

Dictator-Camel

Dictator-car

Dictator-women

Dictator-girlfriend

Dictator-yacht

Izvor: Blitz PR

About Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

One comment

  1. Sve su to poražavajuće brojke u trenutku kada imamo najviše kino dvorana u povijesti! Sramota je da u nedjelju navečer u cijelom cinestaru nema 150 ljudi.
    U imaxu nas je bilo možda pedesetak. U takvoj situaciji govoriti o nekim rekordima je smiješno…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*