FilmoviKinoVijesti

“Diktator” oduševio publiku boljim kino otvaranjem od “Osvetnika”

Diktator-kino-otvaranje

Koliko su obožavatelji Sashe Baron Cohena željno iščekivali njegov novi film “Diktator” dokazuje činjenica da je film u Hrvatskoj otvorio s izvanrednim rezultatima: 20.938 gledatelja i 658.928 kuna box office-a. Film je po gledanosti u prvom vikendu nadmašio i otvaranje “Osvetnika”, zaradivši ukupno 55.4 milijuna dolara diljem svijeta.

Što je toliko privlačno u filmu u kojem Cohen glumi sjevernoafričkog diktatora koji riskira svoj ​​život kako bi osigurao da demokraci­ja nikad ne dođe u zemlju koju s tolikom ljubavlju ugnjetava? Hm, možda smo upravo odgovorili na vlastito pitanje..

“Diktator” je Cohenovo najbolje otvaranje ikada u nekoliko međunarodnih tržišta: Njemačka, Austrija, Švicarska, Nizozemska i Belgija, gdje je otvaranje Diktatora nadmašilo i otvaranje filmova “Borat” i “Bruno”.

[youtube id=”MFsNeR1aJx0″ w=”600″ h=”337″]

Galerija fotografija

Dictator-Camel

Dictator-car

Dictator-women

Dictator-girlfriend

Dictator-yacht

Izvor: Blitz PR

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Jedan komentar

  1. Sve su to poražavajuće brojke u trenutku kada imamo najviše kino dvorana u povijesti! Sramota je da u nedjelju navečer u cijelom cinestaru nema 150 ljudi.
    U imaxu nas je bilo možda pedesetak. U takvoj situaciji govoriti o nekim rekordima je smiješno…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!