Nagradne igreObavijesti/ostaloVijesti

Giveaway: Poklanjamo HQV Benchmark 2.0 testni Blu-ray disk – objavljen dobitnik

giveaway-hqv

Početkom kolovoza HD Televizija je pokrenula HDDb bazu televizora – servis za pregled i usporedbu više od 800 televizora od 2009. pa do sada, uz mogućnost ostavljanja komentara za svaki od modela. Jedna od ideja za razvoj baze bila je centralizacija iskustava vlasnika televizora, a koji bi svojim komentarima stvorili bolju sliku o pojedinom modelu nego specifikacije ili promotivni materijali proizvođača. Kako bismo potaknuli dijeljenje dojmova i razvoj dijaloga u HDDb bazi televizora, odlučili smo u suradnji s kompanijom IDT podijeliti jedan primjerak HQV Benchmark 2.0 testnog Blu-ray diska, a koji i sami koristimo pri testiranju televizora i druge HD opreme. Više detalja o tome kako osvojiti ovaj koristan disk u nastavku.

HDDb baza televizora je kreirana s naglaskom na preglednost podataka i jednostavnost ostvarivanja komunikacije u vidu provjerenog sustava za ostavljanje komentara. Uz niz filtera putem kojih je moguće pronaći modele s točno određenim karakteristikama, tu je i klasična forma za pretraživanje putem koje je moguće lako pronaći željeni model. Više općenitih podataka o bazi televizora i kako ju koristiti možete pronaći u zasebnom članku.

Da biste postali kandidat za osvajanje HQV testnog diska, potrebno je napraviti slijedeće:

  1. Posjetiti HDDb bazu televizora
  2. Pronaći željeni model (bilo putem filtera ili forme za pretraživanje)
  3. U formu za komentiranje napisati dojmove/osvrt/mini recenziju
  4. (OPCIONALNO) – podržite nas glasom na Facebooku:

[fblike url=”https://www.facebook.com/hdtelevizija” style=”standard” float=”left” showfaces=”true” width=”600px” verb=”recommend” font=”tahoma”]

Poželjno je da se komentar napiše za model koji posjedujete i za koji možete navesti vlastite dojmove nakon korištenja u kućnim uvjetima. Komentar nema minimalnu duljinu koja je uvjet za ulazak u nagradnu igru, no poželjno jest da pokriva slijedeće aspekte:

  • kvaliteta izrade
  • praktičnost korištenja (izbornici, načini upravljanja)
  • kvaliteta slike (2D/3D)
  • kvaliteta zvuka
  • cjelokupan dojam

Forma za komentiranje se temelji na Disqus sustavu koji omogućuje prijavu putem Facebook, Google, Twitter i vlastitog Disqus sustava, a moguće je ostaviti i komentar samo s korisničkim imenom i e-mail adresom.

hddb-komentar

Moguće je ostaviti više komentara pod istim imenom obzirom da je moguće posjedovati više od jednog televizora, no bilo kakav oblik iskorištavanja i sakupljanja lažnih prijava će biti isključen iz natječaja.

HQV Benchmark 2.0 testni Blu-ray disk se isporučuje u originalnom kartonskom pakiranju i šalje dobitniku nakon kontakta unutar 7 dana. U natječaju mogu sudjelovati korisnici iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Makedonije i Crne Gore.

U natječaj ulaze svi komentari koji se napišu od trenutka objave ove najave pa do 16. rujna u 23:59 sati.

Svim sudionicima želimo puno sreće!

Ažuriranje 17. rujna 2012.

Dobitnik je korisnik JosipKrivic koji je napisao kvalitetan osvrt na model Philips 32PFL3507H.

O IDT-u

Korporacija iz San Josea, Kalifornija, koja dizajnira, proizvodi i prodaje energetski učinkovite poluvodičke proizvode visokih performansi za komunikacijsku, računalnu i industriju potrošačke elektronike. Kompanija svoje proizvode primarno prodaje OEM proizvođačima koji zatim njena tehnološka rješenja ugrađuju u vlastite uređaje. U listopadu 2008. godine IDT je kupio tehnologiju video procesiranja i srodna sredstva od Silicon Optixa, uključujući Hollywood Quality Video (HQV) brend i Reon liniju proizvoda.  HQV tehnologiju pronalazimo u televizorima, projektorima, A/V pojačalima,  video procesorima i DVD reproduktorima.

HQV Benchmark 2.0 testni Blu-ray disk HD Televizija koristi kod analize procesora u televizorima, Blu-ray reproduktorima i media centrima. Niz posebno prilagođenih testova omogućuje laganu provjeru podrške za različite kadence isprepletenog signala, baratanje s nazubljenosti, šumom i nesavršenostima u slici, te analizi kvalitete slike u cjelini. HQV testni disk je moćan alat koji možemo preporučiti svima koji žele provjeriti kojom kombinacijom opcija će dobiti najbolje od kvalitete slike u vlastitom sustavu kućnog kina.

hqv-disc

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!