Home » Vijesti » 3D » Spatial View predstavio 3DeeScreen za reprodukciju 3D-a bez naočala na 2D laptopima

Spatial View predstavio 3DeeScreen za reprodukciju 3D-a bez naočala na 2D laptopima

Spatial View Inc., vodeći inovator u kreiranju stereo 3D sadržaja i auto-stereoskopskih tehnologija ekrana, predstavio je 3DeeScreen, ekran koji omogućuje korisniku da na 15.6-inčnom laptopu gleda 3D sadržaj bez naočala.

Nakon što se 3DeeScreen postavi na ekran laptopa, te se instalira softver, korisnik može gledati 3D slikovne i video sadržaje bez naočala. Uz to, ova implementacija se prilagođava lokaciji korisnika jer koristi eye-tracking softver za automatsku prilagodbu 3D slike u cilju optimalnog iskustva gledanja. Na ovaj način korisnik više ne mora sjediti mirno na jednom mjestu ispred ekrana, tražeći najbolju lokaciju za gledanje 3D-a.

Spatial Viewov 3DeeScreen dostupan je trenutno samo u SAD-u po cijeni od cca 740 kn.

Izvor: TechPowerUp

About Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

2 komentara

  1. Ovo je zgodno ! (Ako je slika OK ?) Sada mi je jasnija i moguanost 3D TV-a bez naočala.

  2. Da, čini se da su napravili zadovoljavajuau metodu gledanja 3D-a bez naočala, a što se slike tiče, trebala bi biti odlična za trenutne modele laptopa koji podržavaju 3DeeScreen: 1080p za Dellove Studio 1558 i XPS L502 modele laptopa, te 720p za Studio 1557, Inspirion 1564 i Inspirion N5010. S druge strane, 720p za HP-ove Pavilion DV6 i G6 Series modele laptopa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*