3DAudio-video uređajiVijesti

Spatial View predstavio 3DeeScreen za reprodukciju 3D-a bez naočala na 2D laptopima

Spatial View Inc., vodeći inovator u kreiranju stereo 3D sadržaja i auto-stereoskopskih tehnologija ekrana, predstavio je 3DeeScreen, ekran koji omogućuje korisniku da na 15.6-inčnom laptopu gleda 3D sadržaj bez naočala.

Nakon što se 3DeeScreen postavi na ekran laptopa, te se instalira softver, korisnik može gledati 3D slikovne i video sadržaje bez naočala. Uz to, ova implementacija se prilagođava lokaciji korisnika jer koristi eye-tracking softver za automatsku prilagodbu 3D slike u cilju optimalnog iskustva gledanja. Na ovaj način korisnik više ne mora sjediti mirno na jednom mjestu ispred ekrana, tražeći najbolju lokaciju za gledanje 3D-a.

Spatial Viewov 3DeeScreen dostupan je trenutno samo u SAD-u po cijeni od cca 740 kn.

Izvor: TechPowerUp

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

2 komentara

  1. Da, čini se da su napravili zadovoljavajuau metodu gledanja 3D-a bez naočala, a što se slike tiče, trebala bi biti odlična za trenutne modele laptopa koji podržavaju 3DeeScreen: 1080p za Dellove Studio 1558 i XPS L502 modele laptopa, te 720p za Studio 1557, Inspirion 1564 i Inspirion N5010. S druge strane, 720p za HP-ove Pavilion DV6 i G6 Series modele laptopa.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!