HTPC i kompjuteriKomponenteVijesti

Logitech predstavio K310 perivu tipkovnicu

K310-header

Za ove ljetne dane kada su mnogi od nas blizu vode, Logitech donosi zanimljivu novu tipkovnicu. Model K310 je prva tipkovnica koju možete prati u vodi, a da nakon toga normalno radi.  Postojeće drenažne rupice na poleđini tipkovnice omogućit će brzo sušenje tipkovnice. S druge strane, oznake na tipkama su printane laserski i imaju UV premaz koji sprječava blijeđenje ili ispiranje boje. Više detalja u službenoj objavi.

ZAGREB, 22. kolovoza 2012. —  Danas je Logitech predstavio novu tipkovnicu iz svoje linije PC tipkovnica – Logitech perivu tipkovnicu K310. Tipkovnica se može prati u vodi, te se lako suše. Uz već prepoznatljivi Logitechov dizajn tipkovnica elegantnog tankog profila, ova tipkovnica će vam pružiti i ugodu u dugotrajnom tipkanju.

Logitech perivu tipkovnicu K310 možete s vremena na vrijeme oprati ručno potapanjem u vodi do dubine od cca. 30 cm. Prilikom pranja izvadite USB kablove. Postojeće drenažne rupice na poleđini tipkovnice omogućit će brzo sušenje tipkovnice. S druge strane, oznake na tipkama su printane laserski i imaju UV premaz koji sprječava da se slova ne isperu prilikom pranja.

Svi smo doživjeli trenutke nepažnje kad uslijed paničnog straha slučajno prolijemo kavu ili vodu po tipkovnici”, izjavila je Sophie Le Guen, viša direktorica PC menadžmenta iz Logitecha. “Upravo zbog takvih nepredvidivih situacija koje se događaju svima nama Logitech se odlučio dizajnirati perivu tipkovnicu K310 koja će i nakon određenog vremena raditi i izgledati kao nova tipkovnica.

Logitech K310

Tipkovnica K310 je vrlo ugodna za dugotrajni rad. Ova full-size tipkovnica ima suvremeni dizajn te će se savršeno nadopuniti u vaše postojeće računalo ili uljepšati radni prostor. Dolazi u kompletu s F-tipkama i number padom. Kompatibilna je sa sustavima Windows XP, Windows Vista i Windows 7. Uz to ima 12 ključnih tipki kojima se osigurava brzi pristup Internetu, e-mail sandučiću, igrama, jačini zvuka te drugim aplikacijama koje najčešće koristite. Kako bismo vam olakšali život, ova tipkovnica ne zahtjeva instalaciju softvera. Tipkovnicu izvucite iz kutije, uključite i odmah možete tipkati.

Cijena i dostupnost

Logitech periva tipkovnica K310 se očekuje u Europi  početkom listopada 2012. po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 299,00 kuna. Za više informacija molim vas posjetite www.logitech.com ili naš blog.

Izvor: Logitech PR

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

2 komentara

  1. Osobi koja “voli tehnologiju”… Zgodna tipkovnica i barem ima svijetle tipke!
    Imate li pojma zašto se na našem tržištu (kao nekada prvi Ford) mogu naći isključivo crne tipkovnice? (Neka bež ili siva ni slučajno. Možda sniježno bijela.., u jednom od 20 dućana)
    Hvala.

    1. Pozdrav Dalia! Da, barem su tipke bijele boje što jest danas rijetkost. Crna boja je zavladala računalima, no nije im za zamjeriti – tolike su godine bila bezlične beš boje koja je vremenom požutjela tako da je crna i dalje dugo željeno osježenje.

      Pronašao sam par modela: MICROSOFT WIRED KEYBOARD 600, SPEED-LINK Verdana, Logitech Wireless Keyb. K360 White, mislim da i Sony ima par bijelih u ponudi…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!