Vijesti

Novi Philips-ov prijenosni DVD uređaj PET1046 [PR]

philips-pet1046

Prijenosnih DVD i DivX reproduktora smo se već dotakli u recenziji Quadro DVD600-P reproduktora, a koji pripada u nižu klasu ovakvih uređaja svojom tehničkom i softverskom realizacijom, a koja bi trebala biti bitno bolja kod novog Philips-ovo uređaja iste klase, oznake PET1046. Za razliku od netom spomenutog Quadro-vog modela sa 18 cm velikim zaslonom, Philips-ov model posjeduje 26 cm veliki zaslon s boljim kutevima gledanja, a tu je i ugrađen DVB-T tuner s EPG pregledom programa. Više detalja u nastavku, a HD Televizija tim s željno iščekuje primjerak u svojem testnom centru kako bi provjerili kvalitetu ovog uređaja, maloprodajne cijene 2.999,00 kn.

Upute za uređaj, na francuskom – link.

IZVRSNA VIDLJIVOST IZ SVAKOG KUTA

Novi Philipsov prijenosni DVD uređaj PET1046 sa zakretnim LCD zaslonom i ugrađenim DVB-T tunerom

Zagreb – Uz novi Philipsov prijenosni DVD uređaj PET1046 sa zakretnim 10,2-inčnim LCD zaslonom visoke rezolucije i ugrađenim DVB-T tunerom svako putovanje postaje zabavno. Tako možete u udobnosti vlastitog automobila uživati u omiljenim multimedijskim sadržajima bez kompromisa u kvaliteti slike i dodatnim mogućnostima.

Zahvaljujući zaslonu koji se može zakretati za 180 stupnjeva jednostavno možete postaviti savršen kut gledanja te videosadržaje ili fotografije podijeliti s prijateljima i obitelji. Izvrsna kvaliteta slike osigurana je Philipsovom Zero Bright Dot tehnologijom kojom su uklonjene sve nepravilnosti na zaslonu.

Uz reprodukciju snimljenih sadržaja, Philipsov prijenosni DVD uređaj omogućuje i gledanje digitalne televizije putem ugrađenog DVB-T tunera. Omiljene programe i emisije nećete propustiti zahvaljujući teletekstu i elektroničkom sedmodnevnom rasporedu programa (EPG).

Za povezivanje i preuzimanje zabavnih sadržaja prijenosni DVD uređaj ima USB te utor za memorijske kartice, a podržava različite formate kao što su DVD, SVCD, DivX i MPEG4, MP3/WMA-CD, JPEG. Philipsov PET1046 ima ugrađenu punjivu bateriju koja omogućuje i do 6 sati neprekidnog rada.

Upravljanje postavkama olakšano je jednostavnim menijem i funkcionalnim daljinskim upravljačem. Kao dodatak uz prijenosni DVD uređaj dolazi i praktična torbica te auto punjač.

Philipsov prijenosni DVD uređaj PET1046 može se kupiti u svim bolje opremljenim trgovinama s tehničkom opremom po cijeni od 2999 kuna.

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!