Blu-ray izdanjaDVD izdanjaFilmoviVijesti

Novi naslovi na Blu-ray i DVD medijima [Continental film]

Za početak mjeseca rujna, Continental film nam donosi dva nova i nezaboravna Blu-ray i DVD izdanja. Jedno izdanje predstavlja zaseban filmski hit Pirati s Kariba: Nepoznate plime, dok drugo predstavlja cijelu kolekciju filmova Pirati s Kariba. Više detalja o pojedinim naslovima potražite u nastavku.

[youtube id=”KR_9A-cUEJc” w=”600″ h=”337″]

Pirati s Kariba: Nepoznate plime (DVD i Blu-ray izdanje)

Redatelj: Rob Marshall
Uloge: Johnny Depp, Penelope Cruz, Geoffrey Rush

Direktno iz studija Disney i od producenta Jerryja Bruckheimera dolazi vrhunska zabava, epska avantura i pravi humor koji su proslavili originalni film. Johnny Depp vraća se kao kapetan Jack Sparrow u filmu Pirati s Kariba: Nepoznate plime. Priča je to o istini, izdaji, mladosti, propasti – i sirenama! Kada Jack susretne ženu iz svoje prošlosti (Penelope Cruz), nije siguran radi li se o ljubavi ili o beskrupuloznoj varalici koja ga koristi kako bi pronašla Fontanu života. Prisiljen ukrcati se na brod najokrutnijeg pirata u povijesti, Jack ne zna koga da se više boji – Crnobradog (Ian McShane) ili žene iz svoje prošlosti. Uz režiju Roba Marshalla, film je prepun fenomenalne akcije, misterije i neprestanog humora. Uz cijelu silu posebnih dodataka, ovo je jedno od onih filmskih putovanja kojemu ćete se uvijek vraćati.

PIRATI S KARIBA: KOMPLETNA KOLEKCIJA (DVD i Blu-ray izdanje)

Redatelji: Gore Verbinski i Rob Marshall
Uloge: Johnny Depp, Orlando Bloom, Penelope Cruz, Keira Knightley, Geoffrey Rush

Raširite jedra i proživite nevjerojatne morske avanture s kapetanom Jackom Sparrowom u ovoj kolekciji od 4 fi lma Pirati s Kariba. Napeta akcija, vražji humor, zapanjujući posebni efekti, misterije, prokletstva, zločinci i heroji – ovo je pravo blago okrutno dobre zabave za vašu cijelu obitelj.

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!