Blu-ray izdanjaFilmoviVijesti

Novi naslovi na Blu-rayu [Continental Film]

Za sredinu prvog mjeseca u godini, Continental Film nam je pripremi dva nova Blu-ray izdanja. Jedno je u obliku romantične komedije pod nazivom Ta luda ljubav sa Steve Carellom u glavnoj ulozi, što znači da je smijanje do suza zagarantiramo (svi se sjećamo Junfera u četrdesetoj). Drugo izdanje predstavlja peti i najnoviji nastavak horor serijala Put bez povratka. Više detalja u nastavku..

[youtube id=”eK68Y3oMEk8″ w=”600″ h=”337″]

Ta luda ljubav (Blu-ray i DVD izdanje)

Redatelji: Glenn Ficarra i John Requa
Uloge: Steve Carell, Ryan Gosling, Julianne Moore, Emma Stone, Marisa Tomei

Cal Weaver (Steve Carell), četrdeset-i-nešto-sitno godišnjak misli da je njegov brak savršen sve dok mu njegova žena Emily (Julianne Moore) ne zatraži razvod. Sad je Cal samac i u potrazi za ljubavi u kojoj mu pomaže iskusni ženskaroš Jacob Palmer (Ryan Gosling) koji u potpunosti preobražava Calovu muškost. U cijelom nizu romantičnih susreta koji ih očekuju, Cal i Jacob otkrivaju da biti igrač bez pravog partnera nije samo ludo i glupo, već i nemoguće!

[youtube id=”zLKR3GdIK80″ w=”600″ h=”337″]

Put bez povratka 5 (DVD i Blu-ray izdanje)

Redatelj: Steven Quale
Uloge: Nicholas D’Agosto, Emma Bell, Miles Fisher, Arlen Escarpeta

Smrt je prisutnija i dolazi brže nego ikad prije, nakon što predosjećaj jednog čovjeka spasi grupu kolega od stravičnog urušavanja mosta. Međutim, ova grupa bezazlenih duša nije niti smjela preživjeti pa će u užasavajućoj utrci s vremenom grupa zlokobne sudbine panično pokušati otkriti način kako da pobjegnu samoj Smrti.

Izvor: Continental Film PR

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

5 komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!