HTPC i kompjuteriKomponenteVijesti

Logitechova K400 tipkovnica od sada u posebnom izdanju bijele boje

logitech-k400-white-special

Za moderne dnevne boravke u kojima prevladava bijela boja od sada je tu specijalno izdanje Logitechove K400 bežične tipkovnice, vrlo popularnog modela koji je do sada bio dostupan samo u crnoj boji. Posebno izdanje zadržava sve one karakteristike koje su K400 model učinile popularnim, uključujući jednostavno povezivanje na računala i Smart TV-e, integraciju površine osjetive na dodir i bežični domet od 10 metara za nesmetano korištenje. Tipkovnica će biti dostupna diljem Europe tijekom rujna po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 299,00 kuna. Više detalja u nastavku.

Logitech bežična touch tipkovnica K400 u bijeloj boji osmišljena je prvenstveno da upotpuni vaše računalne potrebe u dnevnom boravku. Namijenjena je korištenju u opuštajućoj atmosferi, a obzirom da tipkovnica ima bežični domet od 10 m iz sjedećeg položaja možete putem ove tipkovnice nesmetano kontrolirati prijenosno računalo zasebno ili kad je ono spojeno na televizor. Ugrađeni devet centimetarski touchpad čini vertikalna i horizontalna pomicanje intuitivnim čime se eliminira potrebu za upotrebom miša.

Bijeli model:

logitech-k400-white-specia2

Prethodni, crni model:

logitech-k400

Logitech bežična touch tipkovnica K400 je jedna od najpopularnijih tipkovnica ikada, a sada je predstavljamo u novom ruhu koje odgovara dizajnerskim trendovima”, izjavio je Thibaud Nolf, Logitechov EMEA menadžer za kategoriju tipkovnica i combo uređaja. “Bilo da pretražujete nove video materijale na YouTube kanalu, tvitate o omiljenoj TV emisiji ili se dopisujete s prijateljem ova tipkovnica je pravi odabir zbog mogućnosti jednostavne kontrole. Uz to se savršeno uklapa u dizajn modernih dnevnih boravaka.

logitech-k400-white-side

Za razliku od sličnih proizvoda, postavljanje Logitech bežične touch tipkovnice K400 je jednostavno – umetanjem malenog Unifying prijamnika u USB ulaz spremni ste za korištenje. Korisnici mogu povezati do pet Logitechovih uređaja preko jednog Unifying prijamnika, a baterija na ovoj tipkovnici traje do godinu dana te se tako otklanja svaka potrebu za žičanim uređajima i dodatnim punjenjem. Tipkovnica je ujedno dizajnirana kako biste je mogli pospremiti u okomitom položaju te će zbog toga svi oni koji vole minimalistički pristup dizajnu pronaći Logitech bežičnu touch tipkovnicu K400 u bijeloj boji idealnom za svoje dnevne boravke.

Recenzija originalnog K400 modela >>

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!