Digitalna televizijaDigitalna televizija u HrvatskojIskon.TVVijesti

HBO i Iskon omogućuju uživanje u filmskim hitovima i serijama za samo 1 kunu

Zagreb, 16. studenog 2011. – Iskon  je uveo mogućnost uživanja u filmskim hitovima i serijama koje se emitiraju na HBO kanalima za samo 1 kn.

Svi koji se prijave za Iskon.TV putem interneta ostvaruju pravo na prošireni HBO programski paket koji uključuje HBO, HBO Comedy, Cinemax, Cinemax 2 i HBO On Demand na čak 6 mjeseci za samo 1 kn. Akcija vrijedi do kraja ove godine.

Postojeći korisnici Iskon.TV-a ove hladne dane također mogu skratiti uz filmove ili neku od omiljenih hit serija koje se emitiraju na HBO-u: Carstvo poroka, Okus krvi, Ubi me dosada, Obdaren, Treme, po povoljnijim uvjetima. Svima koji se odluče za HBO na godinu dana Iskon daruje 3 mjeseca gledanja bez naknade, nakon čega uslugu dobivaju na dodatnih 12 mjeseci po povoljnijim komercijalnim uvjetima, prošireni HBO programski paket za 60,00 kn mjesečno. Unutar prvih 3 mjeseca korisnici mogu bez naknade odustati od usluge. HBO programske pakete postojeći korisnici mogu aktivirati pozivom na besplatan broj 0800 1000.

Izvor: Iskon Internet PR

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!