Home » Digitalna televizija » HBO i Iskon omogućuju uživanje u filmskim hitovima i serijama za samo 1 kunu

HBO i Iskon omogućuju uživanje u filmskim hitovima i serijama za samo 1 kunu

Zagreb, 16. studenog 2011. – Iskon  je uveo mogućnost uživanja u filmskim hitovima i serijama koje se emitiraju na HBO kanalima za samo 1 kn.

Svi koji se prijave za Iskon.TV putem interneta ostvaruju pravo na prošireni HBO programski paket koji uključuje HBO, HBO Comedy, Cinemax, Cinemax 2 i HBO On Demand na čak 6 mjeseci za samo 1 kn. Akcija vrijedi do kraja ove godine.

Postojeći korisnici Iskon.TV-a ove hladne dane također mogu skratiti uz filmove ili neku od omiljenih hit serija koje se emitiraju na HBO-u: Carstvo poroka, Okus krvi, Ubi me dosada, Obdaren, Treme, po povoljnijim uvjetima. Svima koji se odluče za HBO na godinu dana Iskon daruje 3 mjeseca gledanja bez naknade, nakon čega uslugu dobivaju na dodatnih 12 mjeseci po povoljnijim komercijalnim uvjetima, prošireni HBO programski paket za 60,00 kn mjesečno. Unutar prvih 3 mjeseca korisnici mogu bez naknade odustati od usluge. HBO programske pakete postojeći korisnici mogu aktivirati pozivom na besplatan broj 0800 1000.

Izvor: Iskon Internet PR

About Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*