Blu-ray izdanjaFilmovi

Novi naslovi na Blu-ray mediju [Continental Film] [lipanj 2009.]

rockrolla_front_pinkpanther2_front_bridewars_front

Lipanj je već počeo tako da uz malo zakašnjenje donosimo listu naslova koji će se pojaviti ovoga mjeseca na Blu-ray diskovima. Napominjemo kako datumi nisu konačni i postoji mogućnost da će se mijenjati.

rockrolla_front

Ime filma: ROCK’N’ROLLA
Izdavač: Warner Bros.
Datum izlaska: 4. lipnja 2009. (isti datum kada i DVD vezija)

pinkpanther2_front

Ime filma: PINK PANTHER 2 (MGM) – SPECIAL EDITION
Izdavač: MGM
Datum izlaska: 15. lipnja 2009. (isti datum kada i DVD vezija)

bridewars_front

Ime filma: BRIDE WARS
Izdavač: MGM
Datum izlaska: 18. lipnja 2009. (isti datum kada i DVD vezija)

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

3 komentara

  1. Teško da bu išta od toga izašlo. 4. lipanj je davno prošao a rocknrolle nema. Koji je ono danas datum ? Inače nisu ništa izdali 21 dan i pitanje je kada bu nešto izašlo. Jebena je kriza i recesija i više nitko filmove ne da da dug …. mislim da smo na dobrom putu da u slijedeaih par mjeseca ostanemo bez legalnih filmskih izdanja u HR. Jednostavno sve je puklo ko kokica …

  2. Baš sam danas na sastanku pričao o slaboj prodaji BD naslova, a i DVD-i nije baš da idu sjajno. Zaključak je da se do DivXa dolazi prelagano i da bi tu internet provideri trebali reagirati i blokirati torrente, ali nekako sumnjam da ae do toga doai.

    Ja sve što mogu reai jest da ako hoaete film pogledati kako spada, nabavite ili DVD i Blu-ray. Osim bolje slike i zvuka dobiti aete kvalitetan prijevod, što mnogi previde, a uistinu ovisi koliko aete dobro shvatiti film, ma koliko god da ljudi pričaju da kuže engleski. Baš sam neki dan pogledao Pink Panthera 2 na DivXu s nekim li-la prijevodom i mogu reai da je iskustvo gledanja bitno lošije od onog u kinu uz kvalitetno prevedene šalje i dijaloge opaenito.

    Trudimo se na stranici promovirati legalne verzije i prikazivati ih u svjetlu u kojem i zaslužuju, al problem je ekipa kojima je gledanje divxa prek kompa s “nekim” titlovima “OK” i niš im više ne treba… Copy na stick – pogledaj – crtl + del, to je princip…

  3. Gle , kako ae provideri blokirati torrente kada t-com u svojoj kampanji na tv reklamira brzu internet vezu koja omogučuje skidanje filmova i muzike a za nagradu ako sklopite ugovor o njihovoj brzoj internet vezi dobijate dvd koji može reproducirati divx kako bi mogli gledati skinute filmove ! Pa je li to normalno i je li normalno da na to nitko ne reagira ! Najveaa javna podrška skidanju ilegalnog sadržaja u Hrvatskoj je upravo od strane t-com. Netrebam napominjati kako sve ove godine nisu napravili ništa i ne žele napraviti ništa kako bi se preko njihovih news grupa preprodavao ilegalan sadržaj u vidu filmova , muzile i comp programa. O čemu onda pričamo ? Meni je jako žao što se desila ova situacija u kojoj svi dugoročno gubimo. No očito je nekima važnije više novih korisnika i veai internet promet od zaštite autorskih i srodnih prava. Nije tajna da su brze internet veze ubile i ubijaju filmsku industriju a vrlo blizu je i igrača. Koliko čujem vani se dešavaju neki pomaci i radi se na zaštiti ovakvih sadržaja a za rezultate aemo valjda čuti , bili oni pozitivni ili negativni …. Interesira me samo kako bi se t-com obračunao sa korisnicima koji neovlašteno kradu njegove impulse ? Za razliku od filma za taj postupak sigurno ne bi imali razumijevanja …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!