Vijesti

Hisense – prvo predstavljanje proizvoda u Hrvatskoj 23.11.2022.

hisense-predstavljanje-2022

Tvrtka Hisense, vodeći proizvođač TV uređaja u Kini i u našim krajevima sve prisutnije ime u svijetu televizora, kućanskih aparata i klima uređaja 23. studenom je u Zagrebu održala prvo predstavljanje svojih proizvoda u Hrvatskoj. Među predstavljenima posjetitelji su mogli vidjeti modele iz Laser TV, OLED i ULED serija, kao i cijenom pristupačnu A63 seriju. Pogledajte u videu djelić atmosfere s predstavljanja, kao i predstavljanje televizora i VIDAA operativnom sustava od strane Denisa Oštira, a koji radi na poziciji Senior Director of Global Business Development u Vidaa International Co., Ltd.

Naš test Hisense U7QF serije iz 2020. možete pronaći ovdje, a pregled ponude na Hisenseovoj stranici.

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!