Vijesti

Hisense – prvo predstavljanje proizvoda u Hrvatskoj 23.11.2022.

hisense-predstavljanje-2022

Tvrtka Hisense, vodeći proizvođač TV uređaja u Kini i u našim krajevima sve prisutnije ime u svijetu televizora, kućanskih aparata i klima uređaja 23. studenom je u Zagrebu održala prvo predstavljanje svojih proizvoda u Hrvatskoj. Među predstavljenima posjetitelji su mogli vidjeti modele iz Laser TV, OLED i ULED serija, kao i cijenom pristupačnu A63 seriju. Pogledajte u videu djelić atmosfere s predstavljanja, kao i predstavljanje televizora i VIDAA operativnom sustava od strane Denisa Oštira, a koji radi na poziciji Senior Director of Global Business Development u Vidaa International Co., Ltd.

Naš test Hisense U7QF serije iz 2020. možete pronaći ovdje, a pregled ponude na Hisenseovoj stranici.

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!