Audio-video uređajiVijesti

Sony mudro potiče Božični shopping svojih televizora

Sony Electronics objavio je anketu prema kojoj je prilično velik postotak Amerikanaca nezadovoljno svojim trenutnim televizorima.

To je idealna vijest za ovog svjetskog proizvođača televizora koji se itekako nada da će se upravo njegovi modeli televizora kupovati za blagdane, stoga bi rezultati ankete trebali bi biti prilično jasni.

Međutim, istraživanje je provedeno na 2.000 odraslih Amerikanaca od strane istraživačke kompanije Harris Interactive te nudi još neka zanimljiva otkrića:

  • 62% građana provede tri sata ili više sa svojim televizorima
  • 53% bi “prekinulo” sa svojim trenutnim televizorom da uspiju pronaći neki drugi model s boljim značajkama
  • 32% je nezadovoljno veličinom televizora
  • 31% je “osramočeno” starošću svoga televizora
  • 26% naglašava da im trenutni televizor ne zadovoljava potrebe

Može se osjetiti “romantično” ozračje u ovoj anketi koje nije slučajno, jer čini se da Sony očajnički pokušava povezati kupnju novog televizora za blagdane s klasičnim prekidanjem veze s bliskom osobom prije Božića. Drugim riječima, Sony želi ohrabriti kupce televizora da “prekinu” sa sadašnjim televizorom i počnu “istraživati” nove mogućnosti tijekom blagdana. Hoće li ljudi shvatiti Sonyjev mig i tražiti baš po Sony dučanima nove televizore, vrijeme će pokazati.

Izvor: TVPredictions

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!