FilmoviKinoVijesti

Pratite livestream britanske premijere filma Sherlock Holmes danas u 18,45 sati

Svi fanovi najinteligentnijeg detektiva na svijetu mogu uživo biti svjedokom spektakularne Red Carpet britanske premijere drugog dijela filma Sherlock Holmes na kojoj će sudjelovati zvijezde filma Robert Downey Jr., Jude Law, Noomi Rapace, Jared Harris, redatelj Guy Ritchie i ostali članovi ekipe te drugi poznati gosti.

„Slučaj je ponovno otvoren…“ Ove riječi kojima je završio film Sherlock Holmes iz 2009. godine obećanje su publici da je pred njima još mnoštvo avantura. Film Sherlock Holmes: Igra sjena ispunjava to obećanje i vraća legendarnog detektiva na filmska platna u novoj misteriji punoj akcije u kojoj se zvijezde i filmaši ponovo udružuju ne bi li svijetu donijeli novi hit.

Sherlock Holmes je sve do sada bio najinteligentniji čovjek u svakom društvu. No, sad se pojavio kriminalac vrhunskog uma – profesor James Moriarty (Jared Harris) – koji ne samo da je intelektualno ravnopravan Holmesu, već je nevjerojatno zao, uopće nema savjest i to mu može dati prednost pred poznatim detektivom. Sve svjetske naslovnice pišu o skandalu zbog kojeg pada indijski tajkun pamuka; kineski trgovac opijumom umire zbog predoziranja; bombe eksplodiraju u Strasbourgu i Beču; umire američki magnat čelika… nitko ne može povezati naizgled slučajan niz događaja – nitko, osim velikog Sherlocka Holmesa. U centru mreže smrti i destrukcije nalazi se jedinstveno opak pauk: Moriarty. Holmesovo istraživanje Moriartyeve zavjere postaje sve opasnije. Holmes i Watson putuju iz Londona u Francusku, Njemačku i zatim Švicarsku. No, lukavi Moriarty uvijek je korak dalje. Uspije li, ne samo da će steći neviđeno bogatstvo i moć, već će i promijeniti tijek povijesti.

Željno očekivani drugi dio Ritchievog Sherlock Holmesa u kinima diljem Hrvatske možete pogledati od 22. prosinca 2011.

Nemojte propustiti Londonsku premijeru, vaša pozivnica se nalazi na ovom linku: http://www.livestream.com/sherlockholmesagameofshadows/share

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!