Home » Filmovi » Blu-ray izdanja » Novi naslovi na Blu-ray i DVD medijima [Continental Film]

Novi naslovi na Blu-ray i DVD medijima [Continental Film]

Mad_Max

Continental Film nam donosi nova Blu-ray/DVD izdanja za drugu polovicu kolovoza. Saznajte više informacija u nastavku..


42 (DVD izdanje)

Redatelj: Brian Helgeland
Uloge: Chadwick Boseman, Harrison Ford, Nicole Beharie, Christopher Meloni

Godine 1946. Branch Rickey (Harrison Ford), vlasnik Brooklyn Dodgersa, odlučio je protivno svim pravilima Američke bejzbolske lige u svoj klub dovesti Jackieja Robinsona (Chadwick Boseman). Taj događaj na noge je podignuo doslovno sve – od javnosti, preko medija pa sve do samih igrača kluba. Suočen s izravnim rasizmom koji je dolazio sa svih strana, Robinson je bio prisiljen pokazati nevjerojatnu hrabrost i osloboditi svoj talent na igralištu pomoću kojeg će pridobiti publiku i igrače na svoju stranu – i zauvijek utišati kritičare te promijeniti igru bejzbol jednom za sva vremena.

Autobusna stanica (Blu-ray izdanje)

Redatelj: Joshua Logan
Uloge: Marilyn Monroe, Don Murray, Arthur O’Connell, Hope Lange

Marilyn Monroe nastupa u hvaljenoj ulozi u ovoj romantičnoj komediji redatelja Joshue Logana u kojoj također glumi i nominiran za nagradu Oscar Don Murray! Kada Bo (Murray), naivni rodeo jahač, upozna plesačicu iz saluna Cherie (Monroe) zaljubi se u nju do ušiju. Uspije ju nagovoriti (uz pomoć svog lasa) da se s njim ukrca na autobus za Montanu gdje je namjerava oženiti, ali Cherie pobjegne i završi usred snježne oluje. Ako će Bo naučiti kontrolirati svoje emocije, možda će na kraju čak i uspjeti pridobiti Cherie u ovom proslavljenom filmu.

Voli me nježno (Blu-ray izdanje)

Redatelj: Robert D. Webb
Uloge: Elvis Presley, Richard Egan, Debra Paget, Robert Middleton

Filmski obožavatelji upoznali su Elvisa Presleyja u ovom filmu radnjom smještenog pred sam kraj Američkog građanskog rata. U filmu Elvis pjeva četiri pjesme, uključujući i naslovnu.

Godina je 1865., a trojica braće Reno koji pripadaju Konfederaciji još ne znaju da je rat završio. Uspiju ukrasti novac od vojske Unije i s istim krenu prema kući. Vance (Richard Egan) cijelo vrijeme misli na ljubav svog života – Cathy (Debra Paget), ali se ispostavlja da su braća proglašena mrtvim pa se u međuvremenu Cathy udala za njihovog najmlađeg brata Clinta (Elvis Presley). Vance to prihvaća sve do trenutka dok ne shvati da ga Cathy još uvijek voli. Stvari dodatno komplicira i američka vojska koja zna za krađu novaca koju su braća počinila i koja ih pokušava uhvatiti.

Pobješnjeli Max (Blu-ray izdanje)

Redatelj: George Miller
Uloge: Mel Gibson, Joanne Samuel, Steve Bisley, Hugh Keays-Byrne

U uništenoj bliskoj budućnosti, divlja motociklistička banda vlada ulicama. Terorizirajući nevine civile i istovremeno uništavajući ulice, nemilosrdna banda ismijava policiju koja ih treba spriječiti. Međutim, jednog policajca podcijene: Maxa Rockatanskog (Mel Gibson). Nakon što napadnu Maxovog najboljeg prijatelja i obitelj tjeraju ga u stanje u kojem mu na pameti ostaje samo jedna jedina stvar zbog koje vrijedi nastaviti živjeti – osveta!

Pobješnjeli Max 2: Cestovni ratnik (Blu-ray izdanje)

Redatelj: George Miller
Uloge: Mel Gibson, Bruce Spence, Michael Preston, Virginia Hey

U analima akcijskih filmova malo koji se mogu usporediti s Pobješnjelim Maxom 2 – punokrvnim epom prepunim brzine i pokolja koji će Vas baciti u svijet u kojem se post-nuklearna budućnost spaja s mitološkom prošlosti. Jednostavnije rečeno – to je jedan od filmova s najopasnijim kaskaderskim akrobacijama ikada. Prije nego što je nastupio u sva četiri nastavka uspješnog serijala Smrtonosno oružje te 1994. godine u westernu Maverick, Mel Gibson već je upisao svoje ime u filmsku povijest kao Max, herojski usamljenik koji se vozi cestama Australije u neprestanoj potrazi za benzinom. Protiv njega i ostalih zakržljalih branitelja velikog skladišta goriva nalaze se bizarni ratnici koje predvode Humungusi, poznati po tome što nikad ne uzimaju zatvorenike već ih jednostavno pretvaraju u prah. Kada se ove dvije skupine sukobe rezultat može biti jedino divlji, spektakularan i „fantastično zabavan“ (Sheila Benson, Los Angeles Times). Uz Pobješnjelog Maxa na Vašoj strani, filmska akcija ne može biti bolja.

Pobješnjeli Max 3 (Blu-ray izdanje)

Redatelji: George Miller i George Ogilvie
Uloge: Mel Gibson, Tina Turner, Bruce Spence, Adam Cockburn

Dvojica muškaraca uđu. Samo jedan izađe. To je zakon arene Thunderdome u gradu Bartertownu. Međutim, donositeljica zakona Aunty Entitiy upravo će donijeti još jedan: nikad ne razljuti Pobješnjelog Maxa! U filmu Pobješnjeli Max 3 Mel Gibson po treći put glumi naslovnog junaka koji se suprotstavlja barbarima u post-nuklearnoj budućnosti – i ovoga puta postaje spasitelj plemena izgubljene djece. Glazbena superzvijezda Tina Turner također glumi nezaboravni lik Aunty Entity, moćne domine odlučne iskoristiti Maxa kako bi ojačala svoj status u Bartertownu. Redatelji George Miller i George Ogilvie donose još jednu napetu apokaliptičnu priču „na kotačima“ te jednu od najboljih filmskih tučnjava svih vremena kada se Max i gladijator Blaster sukobe s buzdovanima, pilama i bilo čime što im padne pod ruke u areni Thunderdome. Nakon što pogledate film Pobješnjeli Max 3 složit ćete se s pjesmom koja se nalazi na njegovom soundtracku: „Ne trebamo još jednog junaka“.

Izvor: Continental Film PR

About Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

5 komentara

 1. Sramota za Continental film da nije ažurirao svoje stranice skoro godinu dana i prestao s izdavanjem kataloga koji su bili jedini način informiranja za nove naslove

 2. Zakaj sramota? Prava je nauka da firma još uopće diše a pravo će čudo biti ako dočekaju novu godinu..
  Nisam siguran da je u firmi ostalo više od 5 zaposlenih, ako i toliko…

  • Pa ako žele i dalje izdavati DVD/BD-ove ne košta ih ništa dati jedanput mjesečno obični spisak naslova u word dokumentu… ništa drugo ne treba

   jedini način za pravodobno informiranje o novim naslovima je stripovi.hr

   Blitzu se ne čudim, njima nikada nije bilo ni stalo do home-entertainmenta…

   • Njihov webshop bi trebao sada takodjer biti azuriran novim naslovima, takvu smo informaciju dobili i zato u novim recenzijama ih ponovno linkamo. Usput sve navedene BD naslove cemo testirati, pocevsi od iduceg tjedna…

    • stripovi.hr mi poslali mail da im je stiglo dijamantno izdanje Knjige o džungli, ali kvaka je da nema hrvatske sinkronizacije. Dakle, CF je opet bio u krivu iako su rekli da će Knjiga o džungli imati sinkronizaciju čak ste i Vi to ovdje napisali da su Vam odgovorili (na recenziji od Moje najdraže čudovište) :(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*