FilmoviKinoVijesti

Snima se novi film o Riddicku

Na zadovoljstvo mnogih, potvrđeno je da se snima novi film o herojskom robijašu Riddicku, s Vin Dieselom u glavnoj ulozi.

Nakon prilično slabog box officea za film “Riddickove kronike”, nitko više nije očekivao vidjeti Vin Diesela u ulozi moćnog Riddicka, no, otkrili smo da je produkcija filma započela i završila u listopadu.

Čini se da je cijela produkcija filma ostala bez novca, s redateljem David Twohyjem na čelu cijelog tima, zbog čega je snimanje bilo obustavljeno. Srećom, financije su riješene i možemo očekivati nastavak snimanja filma krajem ovog mjeseca.

Ono što nas najviše fascinira je način na koji smo upoznali Riddicka u “Planetu tame” i “Riddickovim kronikama”– on je iznimno sposoban tip, osobito okretan za nekoga njegove veličine, posjeduje veliko znanje kako ukloniti bilo koju životinjsku ili ljudsku vrstu na razne načine, zna opstati u svim uvjetima te je odbjegli robijaš i ubojica – međutim, pokazao je da ima srce heroja i znao je činiti moralne i atipične poteze (za njega) u cilju većeg dobra.

Možemo se samo nadati da će produkcijska ekipa imati dovoljno “zelenjave” da dovrši proces snimanja ovog intrigantnog filma do kraja.

Izvor: Den of Geek

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

2 komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!