Audio-video uređajiVijesti

AOC myMulti-Play monitor dostupan na našem tržištu u sklopu najezde monitora širokog formata

AOC-monitor

Sve više proizvođača plasira monitore ultra širokog formata (21: 9), te su se tako Dellu, LG-ju i Philipsu sada pridružili AOC i NEC. Ovi monitori širokog formata pružaju rezoluciju od 2560×1080 piksela, te su idealni za gledanje filmova i “side-by-side” aplikacije.

AOC myMulti-Play (q2963Pm)

AOC-myMulti-Play-monitorAOC je podružnica tvrtke TPV Technology Limited, najvećeg svjetskog proizvođača LCD televizora. Odlikuje se visokom kvalitetom, prvorazrednom uslugom, atraktivnim dizajnom, kao i ekološkim i inovativnim proizvodima po konkurentnim cijenama. AOC, kao jedan od lidera u proizvodnji monitora, lansirao je izuzetno široki myMulti-Play monitor širine 73,7 cm u Cinemascope formatu 21:09. Idealan za kino entuzijaste kao i za zahtjevne poslovne korisnike, model q2963Pm uz LED pozadinsko osvjetljenje može se pohvaliti fantastičnom UWHD rezolucijom od 2560 x 1080 piksela što ga čini idealnim za gledanje filmova bez ometanja crne trake na vrhu i na dnu zaslona. Za uredske aplikacije, MRT kompatibilan myMulti-Play nudi dugo željenu dodatnu radnu površinu koja je idealna za olakšavanje multitasking aktivnosti poput rada s više otvorenih prozora u isto vrijeme.

Preko 2,7 milijuna piksela na ekranu dijagonale 73,7 cm (29 “) myMulti-Play nudi pravi 21:09 kino osjećaj kao i praktično proširenje uobičajenog desktop prostora.  myMulti-Play q2963Pm model izuzeno tankog okvira, koristi high-grade IPS panel sa ekstra širokim kutovima gledanja i vrhunskom preciznošću boje. Style line model ima dinamički kontrast gledanja od 50,000,000:1 do 178 ° okomito i vodoravno u kombinaciji sa 250 cd/m2 osvjetljenja i vremenom odziva od 5 ms.

S integriranom MRT utičnicom, Android korisnici imaju mogućnost izravnog spajanja svojih kompatibilnih uređaja na monitoru i istovremenog punjenja mobilnih uređaja. AOC myMulti-play oprema uključuje HDCP kompatibilan HDMI priključak, kao i DVI-D i D-Sub port i dva Displayporta. Ujedno ugrađeni zvučnici pomažu u organizaciji rada smanjenjem količine kabela, bez vanjskog audio set-upa. q2963Pm također je kompatibilan sa 100 mm VESA wallmounts.

Koristeći najnovije LED pozadinsko osvjetljenje, q2963Pm je energetski učinkovit i potpuno funkcionalan pri potrošnji od samo 26 W, a tomu ide u prilog potvrda od strane Energy Star 5.0 čime ispunjava kriterije Američke agencije za zaštitu okoliša (EPA). Dodatnoj uštedi energije pridonose Eco Mode i e-Saver programi prilagodbom LED svjetla ambijentu.

AOC nudi 3 godine jamstva na q2963Pm, uključujući i servis na licu mjesta.

myMulti-Play dostupan je u svim Links trgovinama.

NEC EA294WMI monitor

NEC-EA294WMINEC je upravo plasirao na tržište svoj 29-inčni model EA294WMI. Koristi isti IPS panel kao ostali 21:9 monitori. NEC-ova varijanta monitora širokog formata je vrlo slična ostalim monitorima formata 21:9 koje proizvode Dell, LG, Philips i AOC. Koristi IPS panel sa 178/178 kutova gledanja i vremenom odziva od 6 ms. IPS panel je pogodan za grafičko i fotografsko uređivanje, a osim toga, NEC omogućuje postolje s opcijama podešavanja visine, nagiba te horizontalne i vertikalne rotacije.

Korisnici mogu povezati monitor preko DisplayPorta, HDMI-a, DVI-a ili D-SUB-a (VGA). Monitor ima senzor za detekciju svjetlosti koji omogućuje automatsko prilagođavanje svjetline ekrana, te senzor pokreta koji detektira prisutnost ljudi u prostoriji, pa se automatski prebacuje u stanje mirovanja kada nema nikoga u prostoriji.

U prodaji je dostupan za sada u SAD-u po cijeni od oko 4700 kn, a uskoro će biti dostupan i u Europi.

Izvori: FlatpanelsHD
AOC PR

Adsense

Ana Vrbanc

Ne pije kavu. U slobodno vrijeme čita specifikacije mobitela, broji piksele na televizorima i obožava nogomet.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!