Home » Filmovi » Film The Expendables 2 regrutira novog člana

Film The Expendables 2 regrutira novog člana

Glumačka postava za nastavak filmskog hita The Expendables 2 sve više raste, sa Scottom Adkinsom kao najnovijim članom.

Snimanje samog filma počinje kroz samo par tjedana, kada će cijela glumačka postava i ostatak filmske ekipe otići u Istočnu Europu, taman na vrijeme za hladnu zimu.

Početkom tjedna, glumcima se pridružio Liam Hemsworth, dok je Taylor Lautner odbio ulogu, što i nije tako loše, s obzirom da se radi o tinejdžerskoj zvijezdi.

Scott Adkins je cijenjeni majstor borilačkih vještina i već je dokazao svoje sposobnosti u filmovima X-Men Origins: Wolverine, The Bourne Ultimatum, Undisputed II i III, te u mnogim drugim.

Uz već potvrđenu glumačku postavu u kojoj su Sylvester Stallone, Dolph Lundgren, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Jason Statham, Jean Claude Van Damme, Chuck Norris, Terry Crews i Liam Hemsworth, Adkins će definitvno biti zanimljiv dodatak ovom testosteronskom miksu.

The Expendables 2 očekuje se u kolovozu sljedeće godine, kada ćemo napokon vidjeti ove akcijske zvijezde na djelu.

Izvor: Den Of Geek

About Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*