DVD i Blu-ray recenzijeFilmovi

Tehnički osvrt: Scar (Dolby 3D verzija)

Nakon tehničkih recenzija DVD izdanja u 2D tehnici, vrijeme je za osvrt na najgledaniji 3D horor film koji se pojavio u našim kinima, Scar, dostupan u Dolby 3D Digital tehnici koja bi gledateljima trebala učiniti film još realističnijim i s obzirom na žanr, još strašnijim. Kakvi su dojmovi nakog odgledanog filma, pročitajte u nastavku…

Osnovne informacije

  • Naziv filma: Scar (Ožiljak)
  • Godina izlaska: 2007.
  • Trajanje: 90 minuta
  • Format: 16:9 (1.78:1)

Sinopsis

Priča o Ernieju Bishopu, poduzetniku iz malog gradića Ovida postala je ožiljak zajednice koji nikada neće biti uklonjen. Legenda počinje prije 16 godina, kada je Ernie u svom podrumu zatvorio nekoliko tinejdžera, držeći ih zavezane u ljesovima. Rezao ih je i mučio, a zatim im na ogledalu pokazivao što im je učinio. Jedna od njegovih žrtava, Joan Burrows uspjela se osloboditi i ubiti Bishopa te je tako zaustavila njegovo teroriziranje i postala junakinja svoje male zajednice. Joan je napustila grad nakon tog incidenta, a film počinje scenom kada se ona odluči vratiti u grad prvi put nakon 16 godina kako bi vidjela svoju nećakinju Olypiju, koja je odabrana za kraljicu maturalne večeri.Po njenom povratku u gradu se ponovo počinju događati otmice tinejdžera. Njezina nećakinja Olympia biva oteta, a Joan spletom nesretnoh okolnosti postaje glavna osumnjičena za otmice.

Adsense
1 2 3 4Sljedeća stranica

Povezani tekstovi

2 komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!