3DAudio-video uređajiVijesti

Sony otkriva DEV-3: Full HD 3D dalekozor

Svjetski proizvođač potrošačke elektronike Sony  proizveo je DEV-3, dalekozor koji može snimati Full HD video materijale u 3D-u.

Ključna osobina ovog dalekozora je varijabilni optički 10x zoom s autofokusom, te stabilizatorom trešnje. Autofokus i stabilizator trešnje automatski se aktiviraju tokom zooma.

Poboljšana optika i dva CMOS senzora omogućuju snimanje u Full HD rezoluciji, što prije nije bilo moguće kod ove vrste uređaja. BIONZ image processing engine snima dva Full HD streama i stapa ih u jedan 3D film. Na kraju krajeva, ipak se ovdje radi o dalekozoru – no dalekozoru iz 21-og stoljeća.

Ovaj dalekozor je dizajniran za jednostavno korištenje, pa tako ima dva odvojena gumba za snimanje s lijeve i desne strane, za slučaj da želite snimiti 2D video. Dodatno, sadrži ručno podešavanje fokusa.

Sonyjev DEV-3 vrlo je inovativan proizvod jednostavnog dizajna, s fokusom na korisnost, te će biti dostupan u studenom ove godine za cca 14.500 kn.

[youtube id=”SZRjMo8DG7M” w=”600″ h=”337″]

Izvor: DigInfo TV

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!