Obavijesti/ostaloVijesti

YouTube ima četiri milijarde dnevnih posjeta

YouTube

YouTube, treća web stranica na svijetu po broju posjeta prošla je kroz redizajn prošle godine i sada ima i do četiri milijarde posjeta dnevno, što predstavlja porast od čak 25% u zadnjih osam mjeseci.

Od 240p pa do 4K rezolucije, uz 3D podršku i titlove, YouTube danas uistinu predstavlja najveću video bazu na svijetu i neiscrpan izvor informacija. Otkriveno je da se čak 60 sati sadržaja prebaci na YouTube svake minute, što je porast u odnosu na 48 sati od prije pola godine.

Hoće li YouTube možda prestići Facebook u skorijoj budućnosti, vrijeme i broj posjeta će sigurno pokazati.

Izvor: Trusted Reviews

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!