3DAudio-video uređajiVijesti

Sharp LE925 – novi 102cm model dolazi krajem godine

Na sajmu potrošačke elektronike IFA 2010 u Berlinu, kompanija Sharp predstavila je svoju kolekciju 3D LED televizora LE925, velikih dijagonala između 46½ i 60½. Novost je da će na tržište uskoro izaći i manja varijanta spomenutog modela sa zaslonom od 40½, pod nazivom 40LE925.Novi model će zadržati iste karakteristike kao i njegovi prethodnici, što uključuje Quattron Panel, mogućnost povezivanja na bežičnu lokalnu računalnu mrežu (WLAN), LED pozadinsko osvjetljenje zaslona, DLNA kompatibilnost, te mogućnost prikaza 3D slike.

Sharp 40LE925 bi se u trgovinama trebao pojaviti krajem tekuće godine.

FlatPanelsHD je testirao inačicu impresivne dijagonale od 60″ (cca. 152cm), te ocijenio kvalitetu slike generalno dobrom. Kao i LE820 model, tako i ovaj ima prezasićene boje s jarkom zelenom i istaknutom žutom (RGBY matrica!), no zato je crna boja poboljšana i iznosi 0.03cd/m2. Impresivan je podatak kako televizor nije imao problema s uniformnošću i curenjem pozadinskog osvjetljenja, premda bi kutevi gledanja mogli biti i bolji. Sve u svemu, 2D kvaliteta slike je vrlo blizu onoj kod LE820 modela, no s boljom pokretnom rezolucijom. Kompletna recenzija >>

Adsense

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!