Home » Vijesti » Najava: Zagreb Audio Video Show 2011

Najava: Zagreb Audio Video Show 2011

Zagreb Audio Video Show 2011

Ljubitelji vrhunske slike i zvuka i ove će godine moći pogledati i poslušati novosti iz svijeta potrošačke elektronike na Zagreb Audio Video Showu, a koji će se održati od 21. do 23. listopada u hotelu Sheraton. Već 17. godinu sajam medijski pokriva i logistički priprema magazin hifimedia, a čija je kvalitetna organizacija i bogata izlaganja aktualnih proizvoda vodećih proizvođača osigurala interes ne samo domaćih, već i stranih posjetitelja. Na sajmu vas u ugodnom ambijentu očekuje predstavljanje najnovijih LCD i plazma 3D televizora, kućnih kina, Blu-ray linijskih reproduktora, multimedijalnih komponentni, tablet računala, te široka paleta stereo opreme visoke klase.

HD Televizija će prisustvovati sajmu i prenijeti dojmove u reportaži s videom i slikama za one koji neće posjetiti sajam ili će se željeti podsjetiti na predstavljene proizvode. Sajam će biti otvoren 21. listopada od 11 do 19 sati, 22. listopada od 10 do 19 sati, te 23. listopada od 10 do 18 sati. Na temelju prethodnih posjeta možemo toplo preporučiti dolazak na sajam i uživanje u vrhunskoj glazbi, slici i ambijentu. Naravno, ne smijemo zaboraviti atraktivne i jako dobro informirane hostese uz koje će dobar dojam biti potpun :).

Materijale s prethodnih sajmova možete pronaći na linkovima u nastavku:

Službena stranica >>

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

2 komentara

  1. nadam se samo da neae biti siromašan kao prošle godine.pozz

  2. Pa ova godina je godina izlaska iz krize, ustvari vea smo odavno izašli iz krize kako kaže jaca tako da možemo očekivati sajam kakav je nekda bio. Med i mlijeko….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

TCL 55EP680 na testu – Dolby Vision i HDR10+ podrška zaokružena Android TV 9 platformom

Na test smo dobili TCL-ov novi model televizora koji se pojavio na našem tržištu. Radi ...

samsung-32m4002-header

Samsung 32M4002 HD Ready TV – recenzija

Da, dobro ste pročitali. Test HD Ready televizora na samom kraju 2017., godine u kojoj ...