Vijesti

Prvi Google TV set tvrtke Sony – na tržištu od listopada

Tvrtka Sony najavila je izlazak svog prvog Google TV seta na tržište SAD-a nakon 16. listopada ove godine. Uz Logitech-ov Revenue Box, ovo je tek drugi proizvod u svijetu koji se temelji na poslovnoj suradnji između interneta i televizije.

Proizvodna linija sastoji se od četiri TV seta: NSX-24GT1 dostupan je po cijeni od 599.99$, NSX-32GT1 za 799.99$, NSX-40GT1 za 999.99$ i NSX-46GT1 kao model s najvećom dijagonalom za 1399.99$. Sony će na tržište također plasirati i novi Internet TV Blu-ray reproduktor NSZ-GT1, po cijeni od 399.99$, a kojeg će korisnici moći priključiti i na svoj stari TV prijemnik.

Svi televizori povezuju se na internet putem bežične lokalne računalne mreže (WLAN).Video sadržaj, te ostale aplikacijske softvere poput Twittera i YouTubea moguće je pregledavati direktno s interneta uz pomoć Sonyeve streaming video usluge pod nazivom Qriocity, a Dual view opcija korisniku omogućuje da prilikom gledanja televizije istovremeno pretražuje i različite aplikacije na internetu. [TrustedReviews]

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!