Vijesti

Prvi Google TV set tvrtke Sony – na tržištu od listopada

Tvrtka Sony najavila je izlazak svog prvog Google TV seta na tržište SAD-a nakon 16. listopada ove godine. Uz Logitech-ov Revenue Box, ovo je tek drugi proizvod u svijetu koji se temelji na poslovnoj suradnji između interneta i televizije.

Proizvodna linija sastoji se od četiri TV seta: NSX-24GT1 dostupan je po cijeni od 599.99$, NSX-32GT1 za 799.99$, NSX-40GT1 za 999.99$ i NSX-46GT1 kao model s najvećom dijagonalom za 1399.99$. Sony će na tržište također plasirati i novi Internet TV Blu-ray reproduktor NSZ-GT1, po cijeni od 399.99$, a kojeg će korisnici moći priključiti i na svoj stari TV prijemnik.

Svi televizori povezuju se na internet putem bežične lokalne računalne mreže (WLAN).Video sadržaj, te ostale aplikacijske softvere poput Twittera i YouTubea moguće je pregledavati direktno s interneta uz pomoć Sonyeve streaming video usluge pod nazivom Qriocity, a Dual view opcija korisniku omogućuje da prilikom gledanja televizije istovremeno pretražuje i različite aplikacije na internetu. [TrustedReviews]

Adsense

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!