VijestiZanimljivosti

Disney otvara Avatar tematski park

Cameronov filmski megahit Avatar postati će dio Disneyjeve kolekcije tematskih parkova kao dio Disney svijeta u Orlandu i to u odjelu Životinjskog Carstva.

Tako je The Walt Disney Company, jedan najvećih medijskih konglomerata zabavnog sadržaja preuzeo je prava za stvaranje magičnog svijeta u koji nas je do sada redatelj James Cameron uvodio preko malih i velikih ekrana.

Izgradnja će započeti kroz godinu ili dvije, u cilju službenog otvaranja 2016. godine.

Iznenađujuće je da je Disney odlučio potrošiti nekoliko stotina milijuna dolara na baš ovakvu vrstu atrakcije za svoje tematske parkove, unatoč činjenici da je preuzeo Marvel koji nudi neopisivo puno zanimljivih sadržaja za prikazivanje.

Ipak, ne sumnjamo da je Disney učinio pravu stvar i vjerujemo da će Avatar zabavni park postići znatan uspjeh s obzirom na uspješnost i popularnost samoga filma, koji je postao svjetski megahit.

Izvor: Den of Geek

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!