Home » Vijesti » 3D » Sonyjev PlayStation 3D ekran odgođen do 2012. godine

Sonyjev PlayStation 3D ekran odgođen do 2012. godine

Prema najnovijim izvještajima, novi PlayStation brendirani 3D ekran neće biti dostupan u Europi prije 2012. godine.

Ekran je opremljen Sonyjevom SimulView tehnologijom, koja omogućuje da dva igrača vide dvije različite 3D slike na istom 24-inčnom ekranu. Dolazi s dva para aktivnih shutter 3D naočala i već je lansiran u SAD-u.

Nakon prvobitnog lansiranja na E3 sajmu (Electronic Entertainment Expo) ovoga ljeta, ovaj cca 3500 kn vrijedan ekran bio je predviđen za lansiranje na jesen, međutim, zbog odgađanja, možemo ga očekivati tek sljedeće godine u Europi.

Sony nije dao nikakve službene informacije vezano uz ovu odgodu, ali je zato moguće vidjeti da ekran neće biti dostupan prije 2012. godine na Amazonovoj stranici.

Stoga, ako ste imali namjeru nabaviti si Sony Playstation 3D ekran za Božić, ostat ćete razočarani.

Izvor: TechRadar

About Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*