Vijesti

Dosjei X se vraćaju na velika platna

X FilesVijest koja će obradovati ljubitelje neobjašnjivih slučajeva agenata Muldera i Scully – Dosjei X su ponovno otvoreni, a svoju će premijeru doživjeti na filmskim platnima ovoga ljeta.

Šest godina nakon završetka snimanja serije (ukupno 9 sezona) i deset godina nakon prve filmske verzije, moći ćemo ponovno otići s onu stranu realnosti i pogledati što naše junake, FBI agente Foxa Muldera i Danu Scully, čeka u drugom filmskom uratku.

X Files - sa snimanja

Holivudski studio 20th Century Fox je ovih dana pustio u javnost prve službene fotografije iz novog, zasad neimenovanog nastavka, a koji bi se u kinima diljem svijeta trebao pojaviti sredinom ljeta.

Detalji o scenariju još nisu poznati, a autor serijala Chris Carter, ujedno redatelj novog nastavka, samo je otkrio da će film imati zasebnu priču koja se neće nadovezivati na središnji zaplet serije, a koji se svodi na dokazivanje kako vanzemaljci među nama.

X Files - sa snimanja

Bili živi pa vidjeli, a uz nadu za još jedan intrigantan nastavak X dokumenata, završavam ovaj post sloganom serije “The Truth is Out There.”.

Ako se pitate kako je ova vijest povezana s HD-om, onda vam evo jednostavan odgovor. Nakon kino premijere film će se pojaviti na nekom od HD formata, te će biti prvi Dosje X koji ćete moći pogledati kako spada na HD televizoru. Zato svim X-Files fanovima savjetujem da što prije počnu čuvati novčeke za ovaj vrijedan naslov.

Izvor: Metro Express, broj 410

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!