Audio-video uređajiVijesti

Novi Philipsovi pametni televizori – glavni igrači u multimedijskom svijetu

U sve napetijoj utakmici među televizijskim gigantima, Philips se ističe svojim pametnim televizorima koji predstavljaju jedne od najnaprednijih multimedijskih portala današnjice. U nastavku slijedi službeno priopćenje.

Zagreb – Kao jedan od glavnih igrača, u sve neizvjesnijoj utakmici multimedijskog povezivanja televizora s internetskim sadržajima i gadgetima nove generacije, Philips se nametnuo s još jednom inovacijom integriranog, povezanog i jednostavnog sustava –Smart TV. Dokazujući da televizor može predstavljati više od jednosmjernog kanala za TV zabavu, jedan od najobuhvatnijih Smart TV paketa povezuje vas s NET TV-om i protokolom za komunikaciju s pametnim telefonima i tabletnim uređajima.

Utemeljen na četiri uzdanice naziva SimplyShare, Control, NET TV i Program, Smart TV dostupan je na ovogodišnjim Philipsovim televizorima 6000, 7000, 8000, 9000, Cinema 21:9 Platinum i Gold series te povezanim televizorima iz 2009. i 2010. godine. Zahvaljujući jednostavnom pristupu bogatoj ponudi online aplikacija, ova nova multimedijska platforma povezuje vas s uslugama Catch-up TV i video na zahtjev (Video on Demand) i time čini dostupnim posuđivanje filmova i gledanje propuštenih televizijskih sadržaja kao i snimanje televizijskih programa bez dodatnih velikih uređaja. Osim što možete neograničeno uživati u beskrajnim filmskim večerima Smart TV također omogućava povezivanje s obitelji i prijateljima putem Facebooka i Twittera te vam pruža mogućnost kontroliranja sadržaja putem Philipsove aplikacije MyRemote koja će vas nesumnjivo učiniti vladarom vašeg dnevnog boravka.

Da su prioritet poslovanja želje korisnika Philips je potvrdio s početnom stranicom Smart TV-a gdje se uključuju personalizirani izvori sadržaja poput omiljenih aplikacija, lokalne vremenske prognoze, mogućnosti pretraživanja i preporuke paralelno uz odabrani program pomoću opcije slika u slici. Tako se u gornjem desnom kutu mogu naći personalizirane preporuke za naslove filmova ili Catch-up TV prema individualnom profilu i korištenju, najnovijim aplikacijama i emitiranim informacijama.

Net TV: Acetrax, Youtube Leanback, Video on Demand u 3D, Smart TV plaćanje i još mnogo toga

Svježe najave iz online svijeta Philips je obznanio s još aplikacija poput YouTube Leanback i Acetrax Video on Demand koje se mogu očekivati od listopada ove godine zajedno s Videociety (VoD) koji pruža i 3D sadržaje. Mnoge aplikacije također su pridodane VoD-u poput Maxdome, Saraiva, Wuaki.tv, Terra VoD, Netmovies i Chilli.

Dodatna pogodnost je sigurno i jednostavno TV plaćanje koje se očekuje također od listopada ove godine. Takav način plaćanja omogućuje se putem kreditne kartice ili preko lokalnog bankovnog računa. Nakon brzog i jednostavnog podešavanja plaćanje se vrši pomoću online Smart TV wallet i personaliziranog PIN koda ili direktno preko kreditne kartice. Uz zadovoljstvo brzog plaćanja željenih sadržaja ova funkcija također omogućuje aktivno praćenje Smart TV uplata s vašeg računa preko TV-a ili osobnog računala.

Zahvaljujući EPG-u (Electronic program guide) Smart TV je značajan i po intuitivnom pregledu svih programskih opcija koji olakšava izbor zabavnih TV sadržaja, dok USB snimanje prilagođava prijenos gledateljima pružajući mogućnost pauziranja TV prijenosa uživo. Uz sve navedene napredne karakteristike Philipsov Smart TV paket predodređen je pretvoriti vaš dom u centar zabave, informacija i društvenih mreža, a ulogu glavnog režisera namijeniti upravo vama.

Nova Philipsova stranica za medije i na hrvatskom jeziku

Osim službene internetske stranice www.philips.hr koja pruža detaljne informacije o Philipsovim proizvodima, Philips je nedavno lansirao i novu internetsku stranicu www.mediacee-philips.com na kojoj se mogu naći novinski materijali na hrvatskom jeziku – od Philipsovih noviteta do arhive već predstavljenih proizvoda.

Osim na hrvatskom, nova stranica osigurava lako dostupne informacije o Philipsovim proizvodima na čak 20 stranih jezika i u sva tri Philipsova poslovna sektora: zdravstvenoj skrbi, rasvjeti i proizvodima za krajnje potrošače.

Još je jedna novost kojom Philips želi dodatno pridonijeti kvaliteti usluge i besplatni potrošački telefon 0800 222 778 na kojemu se mogu dobiti sve detaljne informacije te odgovori na pitanja vezana uz Philipsove proizvode dostupne na hrvatskom tržištu.

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!