Obavijesti/ostaloVijesti

Ovei “Personal Media Experience” stanica oblika kugle

Svaka čast PC-jevima, konzolama i ostalim ljepotama tehnike, no možete li se uvijek opustiti nakon napornog dana uz njihove sadržaje? Žena zove operi suđe, nahrani kanarinca, “Zar još nisi odlio smeće???”. Eto tel. poziva vaše najdraže osobe na svijetu – punice, tik nakon što ste se zavalili u fotelju s pitanjima tipa “Što se radi?”, “Tko je doma?”, itd. Ponekad poželite jednostavno udaljiti se od svih i uživati u stvarima koje želite raditi i koje vas opuštaju, bez da vas drugi stalno smetaju i sputavaju… Ako je tako, onda je ovaj proizvod kao krojen za vas, u pravom smislu te riječi.

Radi se o stanici “jajastog” oblika koju je dizajniraio Lee McCormack, te koja je konstruirana McLaren Applied Technologies-a, tvrtke koja je u F1 vodama, a koja vam omogućava da uživate u digitalnim sadržajima i da se opustite u unutrašnjosti predviđenoj za samo jednu osobu.

Stanica je klimatizirana kako bi bilo ugodno provoditi vrijeme unutra, a umjesto tipkovnice i miša se nalazi LCD zaslon osjetljiv na dodir u razini ruku kako bi se moglo s minimalno energije uživati i upravljati sadržajima.

Filmić dolje pokazuje ukratko kako izgleda stanica iznutra, a za sve zainteresirane evo hladnog tuša – predviđena cijena izosi £50,000, dakle nešto manje od pola milijuna kuna…

Izvor: Pocket-Link.co.uk

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Jedan komentar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!