Home » Obavijesti/ostalo » Ovei “Personal Media Experience” stanica oblika kugle

Ovei “Personal Media Experience” stanica oblika kugle

Svaka čast PC-jevima, konzolama i ostalim ljepotama tehnike, no možete li se uvijek opustiti nakon napornog dana uz njihove sadržaje? Žena zove operi suđe, nahrani kanarinca, “Zar još nisi odlio smeće???”. Eto tel. poziva vaše najdraže osobe na svijetu – punice, tik nakon što ste se zavalili u fotelju s pitanjima tipa “Što se radi?”, “Tko je doma?”, itd. Ponekad poželite jednostavno udaljiti se od svih i uživati u stvarima koje želite raditi i koje vas opuštaju, bez da vas drugi stalno smetaju i sputavaju… Ako je tako, onda je ovaj proizvod kao krojen za vas, u pravom smislu te riječi.

Radi se o stanici “jajastog” oblika koju je dizajniraio Lee McCormack, te koja je konstruirana McLaren Applied Technologies-a, tvrtke koja je u F1 vodama, a koja vam omogućava da uživate u digitalnim sadržajima i da se opustite u unutrašnjosti predviđenoj za samo jednu osobu.

Stanica je klimatizirana kako bi bilo ugodno provoditi vrijeme unutra, a umjesto tipkovnice i miša se nalazi LCD zaslon osjetljiv na dodir u razini ruku kako bi se moglo s minimalno energije uživati i upravljati sadržajima.

Filmić dolje pokazuje ukratko kako izgleda stanica iznutra, a za sve zainteresirane evo hladnog tuša – predviđena cijena izosi £50,000, dakle nešto manje od pola milijuna kuna…

Izvor: Pocket-Link.co.uk

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

One comment

  1. Hoaete li ovo imati na testu? :p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*