Home » Vijesti » 3D » Samsung otkriva Smart One AF315 3D-ready all-in-one PC

Samsung otkriva Smart One AF315 3D-ready all-in-one PC

Samsung Electronics je danas otkrio Smart One AF315 (na gornjoj slici slijeva), tanak i moderan all-in-one PC čije su značajke 23-inčni (1920 x 1080) 3D zaslon, Core i5 procesor druge generacije, 4GB RAM, 1TB (7200 RPM) hard disk, Blu-ray disk i TV prijamnik. Njegov zaslon sadrži okvir od kristala koji uključuje tipku za prebacivanje iz 2D-a u 3D i obrnuto, kameru, USB 3.0 povezivost i 3D SRS zvuk.

Smart One AF315 također je opremljen s bežičnom tipkovnicom i miše, parom 3D aktivnih Shutter naočala i bit će dostupan u Južnoj Koreji sutra, s cijenom od oko dvije tisuće američkih dolara.

Izvor: TCMagazine

About Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

One comment

  1. Dobro sve u jedan rješenje, samo je prezenterica ispala malo spooky ;).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*