Sony (Japan)Vijesti

Sony uz pomoć 4K tehnologije snima jedinstveni prirodni fenomen smrzavanja zraka

sony-4k-bubble

Sony je 1. studenog 2014. lansirao novu TV reklamnu kampanju „naša najljepša slika ikad“, a kako bi promovirao svoj ​​asortiman nagrađivanog BRAVIA™ 4K Ultra HD televizora, od cjenovno pristupačnijeg modela X85 do modela X9 koji oduzima dah te zakrivljenog S90 modela.

Reklama koju su režirali Leila i Damien de Blinkk te kreativna agencija adam&eveDDB, uspjela je snimiti prirodni fenomen i hipnotičku ljepotu smrzavanja mjehurića dok se spuštaju na temperature ispod ništice. Film je nastao u snježnim šumama u blizini kanadskog Whistlera te snima mjehuriće u 4K prikazujući četverostruke HD detalje, tako da gledatelji mogu vidjeti najljepše uzorke kristalne strukture leda na površini mjehurića prije nego što se razlome u nevjerojatnoj jasnoći.

Poput snježnih pahulja, niti dva mjehurića – ili ledene strukture koje formiraju dok se smrzavaju – nisu isti, tako da je svaki potpuno različit od prethodnog. Još nevjerojatnije je to , što se stvara upečatljiviji dojam budući da nema dodanih specijalnih efekata formiranja ledenih kristala jer je reklama snimljena u stvarnoj situaciji.

Direktorica Leila de Blinkk je izjavila:

„Bili smo zaneseni ljepotom uzoraka koje stvara zamrzavanje površine mjehurića pri vrlo niskim temperaturama, a oblici cvijeta, pera i zvijezda su bili toliko nježni i očaravajući dok su reflektirali svjetlost. Prikazivanje svih tih detalja u 4K tehnologiji nalikovalo je otkriću novog svijeta za kojeg nismo bili svjesni da postoji.“

Gildas Pelliet, voditelj marketinga Sonyja Europe je istaknuo:

„Novi Sonyjevi filmovi slijede dugi niz kultnih oglasa brenda. Ovog puta željeli smo napraviti nešto lijepo što doista odražava iskustvo gledanja Sony 4K Ultra HD televizora, a mogućnost stavljanja ovih prolaznih trenutaka prirodne ljepote na film bio je osjećaj koji dolikuje svemu što smo učinili prije.Nadam se da će se ljudi koji gledaju novu reklamu na Sonyjevim 4K televizorima moći sami uvjeriti u razinu detalja i kontraste pojačane 4K X-Reality PRO™-om u kombinaciji s fantastičnim živim bojama zahvaljujući našoj ekskluzivnoj TRILUMINOS Display™ tehnologiji. Također, mislim da soundtrack pogađa emociju samog filma, pokazujući da Sony 4K ima ne samo nevjerojatnu kvalitetu slike već i zvuka.“

Reklama je službeno lansirana u subotu, 1. studenog 2014., a ova televizijska, kino, OOO, tiskovna, digitalna i internetska kampanja izvodit će se do kraja prosinca 2014. Soundtrack za reklamu Sony Ultra HD 4K TV-a dolazi od jedinstvene obrade Rihannine pjesme „Diamonds“ Josefa Salvata, umjetnika Sony Musica, čiji je debitantski EP „In Your Prime“ objavio Columbia Records 22. rujna te omogućio uživanje u pjesmi.

Govoreći o soundtracku, Josef Salvat je izjavio: „Pjesma Diamonds je zaista predivna pjesma. Bilo je fantastično što sam mogao dati obol svojoj omiljenoj pjesmi. Zaista sam je volio pjevati i svirati.“ Njegova verzija pjesme je poslastica koja savršeno odražava zapanjujuću kristalizaciju mjehurića.

Doživite reklamu u svoj ​​njezinoj raskoši gledajući je na Sony 4K Ultra HD TV-u. Osjetite snijeg ispod nogu, naslutite kretanje hladnog zraka i čujte razigrane emocije uz pomoć vrhunske kvalitete na 2014 4K Ultra HD liniji proizvoda. Posjetite svoj ​​lokalni Sony centar ili najbližeg prodavača i posvjedočite nevjerojatnim 4K detaljima.

Svi modeli bit će dostupni u Sancta Domenici (Sony Centri), Svijetu Medija te u Harvey Normanu. Cijena 49X85 uređaja iznosi 11.499 kuna, 55X9 uređaja 20.999 kuna, a 65S90 uređaja 30.999 kuna.

Za više informacija Sony 4K Ultra HD televizorima, posjetite 4k.sony.co.uk

Adsense

Sponzorirani clanak

Sponzorirane objave koje se u cijelosti prenose od naručitelja u svrhu promocije tvrtki i njihovih proizvoda. Mišljenja i podaci izneseni u ovakvim objavama ne potječu od autora HD Televizije.

Povezani tekstovi

2 komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!