Home » Filmovi » Tom Cruise dokazao da je najveći glumac današnjice

Tom Cruise dokazao da je najveći glumac današnjice

Tom-Cruise

Tom Cruise je najveći glumac današnjice. Koliko god on bio dobar, nismo ni mi bili sigurni u ovu tvrdnju, ali brojevi ne lažu. U privitku niže se nalazi dokaz ove tvrdnje.

Izdvojit ćemo samo dvije informacije: u tri desetljeća karije­re Tom Cruise je glumio u 37 filmova koji su zaradom diljem svijeta premašili cifru od 8 bilijuna dolara.

Od sutra u IMAX i ostala hrvatska kina stiže njegov novi film Zaborav (Oblivion), u kojem glume i Morgan Freeman, Olga Kurylenko, Andrea Riseborou­gh, te Nikolaj Coster-Waldau.

Ovdje možete pogledati detalje njegove biografije: Tom Cruise Oblivion Biografija

Ovdje možete pogledati kako je Tom Cruise na islandskom Earlovom vrhu stao na rub svijeta u vjerojatno najljepšem kadru iz filma Zaborav, te zašto uz najvećeg slovi i za najpožrtvovnijeg glumca današnjice:

Izvor: Blitz PR

About Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

2 komentara

  1. Danas je među 5 – 6 najboljih (najviše prodavanih) sigurno.U povijesti je među 20 najboljih. Simpatična faca i zarazan osmijeh … lijepe uloge

  2. Nije 8 bilijuna, već 8 miljardi. VELIKA razlika.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*