Home » Vijesti » 3D » LG Cinema 3D nadogradnja softvera – Full HD kroz pasivne naočale?

LG Cinema 3D nadogradnja softvera – Full HD kroz pasivne naočale?

Do jučer se znalo da je razlučivost slike za oba oka od 540 linija nedostatak. Danas je LG najavio novi algoritam koji obećava 3D sliku od 1080 linija za svako oko! Nadogradnju serije LW650 nudi skeniranje frekvencije na 200Hz. Prema podacima iz LG, svaki 1 / 200 dio sekunde televizija prikazuje dvije slike od 540 linija. Jednu za svako oko. Novi algoritam proizvodi 4 slike u istom intervalu [1 / 200] što pomaže stvaranju dvije slike 1080i, [po jedno za svako oko]. Opet prema LG-u, kombinacija dviju 1080i slika daje rezoluciju 3D slike od 1080p. Ova nadogradnja donosi i ograničenje u vidu onemogućenja primjene TruMotion algoritma. Nadamo se da ćemo imati uzorak u našim rukama…

About HD Televizija tim

4 komentara

  1. Sta je ovo zapravo???

  2. Firmware koji overclockuje procesor. Da li se zagrijava vise i kako to odradjuje morat cemo vidjeti kada nam dodje na test.

  3. NA PREPORUčAMO JE ISPLJUVANA 3D AKTIVNA TEHNOLOGIJA USPORE?IVANA SA PANASONICOM KAO 3D LIDEROM KOJI JE SADA TO MIJESTO NEPOVRATNO IZGUBIO I SADA VIŠE OD DVIJE ZVIJEZDICE ZA 3D SLIKU NE MOŽE DOBITI PA NI GT ILI VT30.MISLIM JER TAJ AUTOR ZNA NEŠTO ŠTO AE MI TEK SAZNATI ILI ŠTO?MOŽDA PREDVI?A BUDUčNOST!BTW KOJA AE PO NJEMU BITI IZRAZITO MRAčNA ZA AKTIVNU 3D TEHNOLOGIJU I DA SU SAMI URE?AJI KAO TAKVI VEA ZASTARJELI!

  4. Nismo Vas razumjeli bas najbolje. Molim Vas mozete li koristite interpunkcije i iskljuciti caps lock i napisati precizno sta ste zeljeli da kazete.

    LP

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*