Vijesti

Samsung na festivalu Cannes Lions 2016 osvojio 29 nagrada

Creative-Marketer-of-the-Year-Samsung

Samsung Electronics je na nedavno održanom festivalu Cannes Lions International Festival of Creativity osvojio 29 nagrada, uključujući i onu u kategoriji „Creative Marketer of the Year“. Ove nagrade ističu Samsungov fokus na kampanje usredotočene na kupce, kao i tvrtkin kontinuirani doprinos kreativnosti i izvrsnosti u području marketinga.

Na festivalu je prepoznato jedanaest Samsungovih jedinstvenih marketinških kampanja od kojih je svaka osmišljena kako bi dočarala tvrtkinu namjeru da kroz inovativnu tehnologiju i proizvode ljudima obogaćuje život i stvara bolji svijet. Samsungova sveobuhvatna predanost kreativnosti i inspirativnom marketingu, vidljive u jedanaest kampanja, omogućile su Samsungu da postane prva korejska tvrtka prepoznata kao „Creative Marketer of the Year“.

Brain-Band_Samsung
brainBAND

Dvije nagrađene Samsungove kampanje – brainBAND i Voices of Life – dio su tvrtkine veće i jako cijenjene brend kampanje Launching People. Launching People iznimno je hvaljena kampanja diljem kreativne industrije, uključujući i prošlogodišnji Cannes Lions festival, zbog svog inovativnog pristupa demonstriranju društvenih vrijednosti te poticanja kupaca da, slijedeći svoje snove, dijele svoje ideje sa Samsungom.

Jedan od najvećih dobitnika na festivalu je kampanja brainBAND, nosivo rješenje za prevenciju i nadzor ozljeda tijekom high impact sportova. Kampanja je osvojila šest nagrada uključujući i zlato u kategoriji Use of New Technology). Aplikacija Voices of Life koja prerano rođenoj djeci u inkubatorima omogućuje da čuju majčin glas, njene otkucaje srca te osjećaju povezanost s majkom nagrađena je srebrom u Online Video kategoriji, osvojivši sve svojom dirljivom pričom.

Blind-Cap_Samsung
Blind Cap

Blind Cap traka i kapica za plivanje (koje upozoravaju plivače s oštećenim vidom kada se približavaju kraju plivaće staze, osvojila je dvije nagrade uključujući i zlato u kategoriji Activation by Proximity. Uređaj koji je do sada mnogim plivačima pomogao popraviti njihova vremena, odobrio je i Španjolski paraolimpijski odbor i može se koristiti na ovogodišnjim Paraolimpijskim igrama u Riju, čiji je Samsung službeni sponzor.

Ove se godine po 63. put održao Cannes Lions International Festival of Creativity, najveće globalno okupljanje na kojem je sudjelovalo više od 15.000 profesionalaca iz kreativnog sektora, sektora marketinga i oglašavanja. Festival koji se svake godine održava u Cannesu, u Francuskoj, prikazao je više od 43.000 radova u 24 kategorije, u rasponu od TV oglasa do tiska, outdoor i online odnosa s javnošću i marketinga.

Više na Samsungovoj stranici >>

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!