ReportažeVijesti

Report [Rim]: Toshiba World 2011

Zaključak

Iz predstavljenih modela i njihovih značajki jasno je kako Toshiba naglasak stavlja na kvalitetu slike i čist, nenametljiv dizajn svojih proizvoda. CEVO Engine obećava mnogo i iz viđenog kvaliteta 2D slike doista je najbolja što ju postojeća LCD tehnologija može ponuditi, 3D bez naočala trenutno čak i uz dvostruko manju rezoluciju svakako je ekonomično rješenje kojim bi se gledanje trodimenzionalog sadržaja trebalo bitnije proširiti u periodu što slijedi, barem dok ne vidimo kako će se autosteroskopski 3D modeli pojaviti u masovnoj proizvodnji i po kojim cijenama.

HD Televizija zahvaljuje Toshibi i svima u organizaciji što su prepoznali snagu našeg medija i pozvali nas, uz kolegu Æurkovića iz magazina Hifi Media na ovaj događaj. Nadamo se da će broj testiranih Toshiba televizora ove godine biti višestruko veći od prošle godine i da ćemo se uvjeriti kroz vlastite testove da u CEVOluciju!

Za kraj donosimo nekoliko slika s Toshiba Partyja iz filmskih studija Cinecitte, a u kojem smo doista uživali kako zbog ambijenta, tako i zbog pozitivnih kolega novinara i predstavnika Toshibe!

Copyright HD Televizija 2011. Neke slike u vlasništvu Toshiba Europe GmbH.

Tekst i slike zaštićene logotipom nije dozvoljeno kopirati bez dopuštenja.

Adsense
Prethodna stranica 1 2 3 4

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

10 komentara

  1. Nani hoce li biti danas testa novih panasonika.Oni u americi su nacisto odlepili idu po radnjama i gledaju koji ima problem koji ne.Neki prodavci otvaraju kutije da probaju pa onda stavljaju etiketu da nema problem sa rastom osvetljaja jednom recju totalno ludilo.

    1. Neae biti testa, pošto su ovogodišnji modeli puni falingi, pa Nani ne zna što da napiše a da ne ocrni Panasonic plazme.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!