Audio-video uređajiNajave testovaVijesti

Najava testa: Panasonic DMP-BDT110 2D/3D Blu-ray player

Poslije testova Panasonicove prve Plasme za 2011-tu godinu, točnije C3 modela, te prvog LCD-a, E30 modela, čiju smo recenziju odradili uz pomoć SpectraCal Calman profesionalnog software-a za kalibraciju, koju će te moći pročitati krajem tjedna, na test nam je stigao i BDT-110 Blu-ray player. Radi se o nasljedniku prošlogodišnjeg BDT-100 modela koji sa sobom donosi dosta novih funkcija i noviteta od poboljšanja 2D-u-3D konverzije, Skype mogućnosti te same 3D reprodukcije. Uz sam player smo dobili i Panasonic TY-CC10W kameru sa kojom ćemo testirati Skype i konferencijske mogućnosti, TY EW3D2ME aktivne 3D naočale, te TX-P42GT20E televizor sa kojim ćemo testirati i porediti 2D-u-3D konverziju sa PHL procesorom samog playera kao i same 2D i 3D mogućnosti ovih uređaja.

Na test ustupio: VT Commerce Ljubuški, BiH. Novi model BDT-110 Blu-ray playera možete pogledati i uvjeriti se u njegove inovativnosti u Panasonic Shopu na adresi:
Kralja Petra Krešimira IV (SPC Rondo)
Nazvati telefonski na 036/313-070, te putem skype-a na eshopmostar ili putem web
stranice: www.vtc.ba i facebook stranice
http://www.facebook.com/pages/Panasonic-Shop/142787119105408#

Adsense

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!