Audio-video uređajiSony (Japan)Vijesti

Novi Sonyjevi Bravia 3D televizori u trgovinama – kupovinom modela W8 ili W9 serije poklon Xperia Z smartphone!

sony-55w905-hdtv

Sony je nakon najave nove serije televizora u siječnju na CES 2013 konferenciji, konačno objavio dostupnost novih 2013 BRAVIA HD televizora na hrvatskom tržištu. Debitantna nova linija LED televizora, W-serija  stvorena je i prilagođena kako bi omogućila vrhunski HD doživljaj te korisnicima omogućuje Sonyjeve jedinstvene kombinacije tehnologije i usluga uz kvalitetne slike i prožimajući zvuk.

Od 29. svibnja, u ponudi Sony Center trgovina na lokacijama Sony Center Arena Centar, Garden Mall, West Gate te u svim vodećim prodajnim mjestima potrošačke elektronike naći će se najnoviji Sony BRAVIA televizori, a kupci će se moći uvjeriti u inovativnost tehnologije i kvalitetu slike. Ovo ljeto, kupci Sony televizora mogu kupiti W8 ili W9 seriju u promotivnom setu „Savršeni par“ – BRAVIA W8 ili W9 s pametnim telefonom Xperia Z . Pametni telefon Xperia Z najbolje je od Sonyjeve tehnologije u vrhunskom Full HD pametnom telefonu.

sony-xperia-z-promotion

“Sony nastavlja s predvodničkom ulogom u korisničkim tehnologijama donoseći izvanrednu kvalitetu slike i bogate boje koje oživljavaju iskustvo.“ rekao je Dario Dolenec, National Sales Manager za Hrvatsku.  

“Ove godine, Sony svoju jedinstvenu audio tehnologiju uvodi u linije televizora, skupa s iskustvima koje nude One-touch zrcaljenje koje u trenutku gledateljima prikazuje sadržaje s njihovih pametnih telefona opremljenih NFC čipom. Pozivamo sve da se upute u trgovine i uvjere vlastitim učima u vrhunske performanse televizora.”

Inovacije za bolje iskustvo gledanja

U W seriju LED BRAVIA televizora uključeni su KDL-55W905 (21.999.00 kn MPC), KDL-46W905 (15.999,00 kn) MPC), KDL-55W805 (14.999,00 kn MPC), KDL-47W805 (10.999,00 kn MPC), KDL-50W650 (7.999,00 kn MPC), KDL-42W650 (5.499,00 kn MPC), KDL-32W650, KDL-32W600 (3.899.00 kn MPC) i KDL-24W600 (3.299,00 kn MPC). Osim što omogućuju bežično spajanje, svi modeli W serije koriste Sonyjev poznati X-Reality PRO procesor slike koji omogućuje prikaz detalja bez premca te zapanjujuću boju, bez obzira na izvor sadržaja. Ova serija proizvoda također koristi Motionflow XR za najbolje iskustvo gledanja kada se na ekranu prikazuju scene brzih akcijskih filmova ili igra igrica.

sony-triluminous-backlight
Širi raspon boja uz Triluminos tehnologiju pozadinskog osvjetljenja.

Od ove godine, u W905A TV ugrađen je i TRILUMINOS Display s LED stražnjim osvjetljenjem koje prikazuje bogate, autentične boje i nježne tonove te pritome replicira snažne boje uključujući tonove crvene, zelene i plave čije je repliciranje inače problematično. Ujedinjujući Quantum Dot tehnologiju s jedinstvenom tehnologijom prikaza, W905A omogućuje značajno širi raspon boja te daleko prirodnije i življe iskustvo gledanja televizije s pojačanim osjećajem dubine.

Konačno, u W905A model integrirana je jedinstven dugačak kanal zvučnika unutar kućišta, koji je dug 1.2 metra i pametno je uklopljen u kompaktnu jedinicu koja je skrivena iza televizijskog ekrana. Iako su zvučnici skriveni, novodizajnirano kućište zvučnika reproducira snažan bas, ali i zvukove nižeg i srednjeg dosega uz dodavanje efekata i dubine zvuka za vrijeme gledanja akcijskih filmova, slušanja glazbe i govora proizvodeći bas zvukove jednake onima koje proizvode mnogo veći zvučnici.

Svi modeli iz W serije omogućuju korištenje Wi-Fi opcije za zrcaljenje zaslona, uz W905A model prebacivanja s NFC daljinskim upravljačem za potpuno One-touch iskustvo. Model W805A kompatibilan je s dodatnim NFC upravljačem. Dodatno, sve tri serije su spremne za žičano zrcaljenje.

sony-2013-remote

Sony Entertainment Network pretvorit će gledanje televizije u vrhunsko digitalno iskustvo zabave u koje je uključujen i pristup vašem pretraživaču interneta te omiljenim stranicama i aplikacijama kao što su to YouTube, Twitter, Skype i Facebook.

Više detalja o performansama televizora, kao i omogućava li Triluminos pozadinsko osvjetljenje šireg raspona boja kvalitetan prikaz klasičnih sadržaja, provjeriti ćemo u recenziji, nadamo se uskoro.

Izvor: Sony.hr

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

5 komentara

    1. Pre pola meseca sam kupio sony KDL-42w805 i jos uvek mu nisam nasao zamerku!!!! Televizor je savrsen!!! Koristim sve sto je na njemu i perfektno radi!!! Kvalitet,funkcije,slika,3d……

  1. Za sada svakako obećava. Prvi testovi su odlični. Ispada genijalan panel sa daleko najmanjim input lagom. Izgleda da se pripremaju za izlazak PS4. Jedino je navodno kut gledanja užasan. Čak i za SPVA panel.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!