Digitalna televizijaVijesti

Netflixovo novo sučelje za PS3, Smart TV i Blu-ray

Netflix

Netflix priprema novo sučelje za PlayStation 3 i određene modele pametnih televizora i Blu-ray reproduktore. Novo sučelje je već dostupno većini vlasnika PlayStationa 3. Iz Netflixa su često napominjali kako koriste PlayStation 3 kao testno okruženje za razvoj aplikacija, stoga ne čudi brza pojava Netflixovog najnovijeg sučelja na PS3 konzoli.

Novo korisničko sučelje ima obnovljeni dizajn koji se odlikuje većom konzizstentnošću s Netflixovim web playerom te tablet i mobilnim aplikacijama. Sada je moguće na početku reprodukcije playbacka izabrati jezik i titlove, te je u smislu dizajna i performansi poboljšana “trickplay” značajka.

Netflix korisničko sučelje za PlayStation 3 koje je za sada dostupno samo u nekim zemljama, trebalo bi uskoro biti dostupno svima, dok se njegova pojava na pametnim televizorima i Blu-ray reproduktorima očekuje nešto kasnije.

Izvor: FlatpanelsHD

Adsense

Ana Vrbanc

Ne pije kavu. U slobodno vrijeme čita specifikacije mobitela, broji piksele na televizorima i obožava nogomet.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!