3DAudio-video uređajiVijesti

Sony predstavlja nove modele televizora za europsko tržište

Kompanija Sony je na ovogodišnjem CES-u izložila svoje nove proizvodne linije za tekuću godinu, a na press konferenciji održanoj 19. siječnja u Kopenhagenu je, kako prenosi Rasmus Larsen za FlatPanels, predstavila između ostalog i nove modele televizora koji će biti dostupni i na europskom tržištu. Nove serije se uglavnom baziraju na već viđenim karakteristikama, poput pristupa internetu i 3D kompatibilnosti, koju od sada posjeduju i nešto jeftiniji modeli. Mogućnost pristupa Skypeu, te pohrana sadržaja s televizije na USB HDD ili na USB stick, uz opciju samostalnog podešavanja vremenskog perioda snimanja, nove su značajke, kao i X-Reality PRO Engine video procesor namjenjen optimizaciji HD i SD sadržaja, komprimiranog HD signala, internetskog sadržaja niske razlučivosti i sl., koji je ugrađen i kod jeftinijih modela. Također je najavljeno kako će video usluga Qriocity postati dostupna u još više europskih zemalja.

Na europsko će tržište izaći tri nove serije televizora. Najbolje karakteristike ovog proizvođača svakako ističe Cinematic serija, s vodećim modelom HX920, koji uz odličnu kvalitetu slike, posjeduje i LED pozadinsko osvjetljenje zaslona s lokalnim zatamnjenjem, MotionFlow XR 800 (800Hz), te 3D kompatibilnost. Na tržištu će biti dostupan u veličinama od 46½ i 55½ u lipnju, te od 65½ u rujnu, dok će za nijansu slabiji modeli HX820 i HX720 na tržište izaći nakon lipnja tekuće godine. Jedini predstavnik Presence serije, model NX720, kojeg karakterizira elegantni Monolithic dizajn, na tržištu će se pojaviti u drugom tromjesečju tekuće godine. Essential serija usmjerena je prema najbitnijim karakteristikama današnjice, među koje se svakako ubraja prilično dobra kvaliteta slike i mogućnost pristupa internetu. Najskuplji EX model, EX 720, posjeduje Edge LED pozadinsko osvjetljenje zaslona i 3D kompatibilnost. Na tržište će izaći u ožujku, kao i nešto slabiji modeli EX320 i CX520, dok će se model EX 520 na tržištu naći od travnja, a modeli BX420 i BX320 od svibnja tekuće godine.

Informacije o cijenama nekih modela, kao i detaljne specifikacije i opisi spomenutih proizvoda, moguće je pronaći na web stranici: FlatPanelsHD.

Adsense

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!