Vijesti

Sonyjeva reklama ističe prednosti X1 procesora na Bravia televizorima

sony-4k-fireworks

Sony je predstavio svoju najnoviju reklamnu kampanju koja “slavi svaki detalj” veličanstvenog X90C BRAVIA Ultra HD televizora. Ovom vrhunskom televizoru snagu dodaje Sonyjev snažan procesor X1 dajući vam najbolju kvalitetu slike bez obzira što gledate, s Android TV operativnim sustavom, a sve to upakirano u elegantan dizajn tanak tek 4.9mm.

Vatromet oslikava snažnu vizualnu sliku – idealan je za komuniciranje sposobnosti Sony 4K televizora. Primjena inovativnih tehnika snimanja, kao što su dronovi, omogućava hvatanje raznih kuteva pružajući zaista osebujan pogled. Nikakvi specijalni efekti nisu korišteni u reklami.

Redatelj Ben Tricklebank je komentirao:

Korištenje dronova za hvatanje dijela snimke u oglasu je stvarno inovativan i drugačiji pristup za koji smo osjetili da će gledateljima dati sasvim drugačiji pogled.

Mikio Nakazawa, voditelj Pan European Brand Activation, Sony Europe je izjavio:

Nadam se da će ljudi, gledajući novu reklamu za naš Sony 4K televizor, biti u mogućnosti vidjeti razinu detalja i kontrasta koje pojačava snažan 4K Processor X1 u kombinaciji s našom ekskluzivnom TRILUMINOS Display tehnologijom koja donosi realistične žive boje. Soundtrack, koji je ponovno snimljen za potrebe ove reklame, pokazuje da Sony 4K nije samo vezan za nevjerojatnu kvalitetu fotografija, već da je i kvaliteta zvuka očaravajuća i doista bilježi emociju trenutka”

 

Video s Sonyjevom najnovijem X1 procesoru koji se ugrađuje u 2015 UHD modele sa zanimljivim fotografijama iz prošlosti donosimo u nastavku:

   

Cijeli asortiman Sony 4K Ultra HD televizora možete pronaći na Sony.hr stranici.

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!