3DFilmoviKinoVijesti

Cineplexx Osijek predstavlja prvo 6D kino u Hrvatskoj

Cineplexx-Osijek-6D-kino

Kakav 2D ili 3D? Cineplexx Osijek vas poziva da iskusite prvo 6D kino u Hrvatskoj, s 24 sjedala i kratkim filmovima koji uključuju avanture vodenih 3D svijetova, arktičkih snježnih vrhova, letove kroz 1001 noć na letećem tepihu i druge.

Ovo 6D kino je specifično zbog dodatnih efekata kojima još više uvlači gledatelja u svijet onoga što gleda. Tako primjerice gledatelji mogu osjetiti razne mirise, prskanje vode, puhanje vjetra, a uz to, sjedala se pomiču tijekom projekcije filma ovisno o scenama. Čak je moguće i kupiti ta sjedala na Alibaba stranici te napraviti vlastiti sustav 6D kućnog kina.

Trenutno možete pogledati film Ruin u trajanju od 8 minuta po cijeni karte od 15 kn.

Sinopsis filma Ruin

Radnja novog 6D filma Ruin se odvija u postapokaliptičnom pustom gradu koji je zarastao u korov, gdje motorist nalazi neku vrstu tablet računala koji prikazuje slike novog virusa, nakon čega kreće potjera za njim. Svemirska letjelica ga počne ganjati po gradu u želji da ga uništi, ali na kraju on uništi nju.

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!