3DFilmoviKinoVijesti

Cineplexx Osijek predstavlja prvo 6D kino u Hrvatskoj

Cineplexx-Osijek-6D-kino

Kakav 2D ili 3D? Cineplexx Osijek vas poziva da iskusite prvo 6D kino u Hrvatskoj, s 24 sjedala i kratkim filmovima koji uključuju avanture vodenih 3D svijetova, arktičkih snježnih vrhova, letove kroz 1001 noć na letećem tepihu i druge.

Ovo 6D kino je specifično zbog dodatnih efekata kojima još više uvlači gledatelja u svijet onoga što gleda. Tako primjerice gledatelji mogu osjetiti razne mirise, prskanje vode, puhanje vjetra, a uz to, sjedala se pomiču tijekom projekcije filma ovisno o scenama. Čak je moguće i kupiti ta sjedala na Alibaba stranici te napraviti vlastiti sustav 6D kućnog kina.

Trenutno možete pogledati film Ruin u trajanju od 8 minuta po cijeni karte od 15 kn.

Sinopsis filma Ruin

Radnja novog 6D filma Ruin se odvija u postapokaliptičnom pustom gradu koji je zarastao u korov, gdje motorist nalazi neku vrstu tablet računala koji prikazuje slike novog virusa, nakon čega kreće potjera za njim. Svemirska letjelica ga počne ganjati po gradu u želji da ga uništi, ali na kraju on uništi nju.

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!