Home » Digitalna televizija » Facebook stigao i na Iskon.TV [PR]

Facebook stigao i na Iskon.TV [PR]

Facebook, najpopularnija društvena mreža koja trenutno drži drugu poziciju po posjećenosti na svijetu, stigla je i na Iskonovu IPTV uslugu, Iskon.TV. Korištenje Facebooka je potpuno besplatno, a od sadržaja korisnicima je omogućeno pregledavanje zida, osvježavanje statusa, komentiranje, potvrda da im se nešto sviđa, pregledavanje foto albuma, pristup profilima prijatelja te događanjima. Vizualno, sučelje je jednostavno i pregledno, te u potpunosti prevedeno na hrvatski jezik. Više detalja u službenom priopćenju u nastavku.

Zagreb, 22. prosinca 2010. – Korisnici Iskonove digitalne televizije od danas mogu koristiti Facebook putem Iskon.TV-a. Sadržajima koji su dostupni na najpopularnijoj društvenoj mreži, Iskonovi korisnici mogu jedini u Hrvatskoj pristupati putem televizijskih ekrana.

Korištenje Facebooka na Iskon.TV-u je potpuno besplatno, a od sadržaja, korisnicima je omogućeno pregledavanje zida, osvježavanje statusa, komentiranje, potvrda da im se nešto sviđa, pregledavanje foto albuma, pristup profilima prijatelja te događanjima.

Facebook na Iskon.TV-u je još jedna u nizu naprednih TV funkcionalnosti koje je Iskon prvi ponudio na domaćem tržištu, uz YouTube i kontinuirano snimanje. Uvođenjem Facebooka na Iskon.TV, Iskon je još jednom potvrdio svoju poziciju najnaprednijeg pružatelja širokopojasnih usluga u Hrvatskoj.

Uvođenjem Facebooka na Iskon.TV zakoračili smo u u televizijsko 2.0. vrijeme omogućivši korisnicima dvosmjernu komunikaciju putem televizijskih ekrana. Iskon svojim korisnicima želi osigurati potpuno integrirane usluge s mogućnošću interakcije i ovo je još jedan korak u tom smjeru. Drago mi je da našim korisnicima ovoga Božića možemo pokloniti ovakav orginalan poklon – besplatan pristup Facebook-u na Iskon.TV-u.“, izjavio je povodom predstavljanja nove usluge Saša Kramar, predsjednik Uprave Iskona.

Izvor: Iskon PR

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*